Vil du følge med? 👇
Wrap med gulerod, squash og æg
Den lækreste wrap med gulerod, squash og æg! En sund og nem frokost som kan laves lynhurtigt! Fyld den med dit yndlingsfyld – her burger jeg karrydressing, spinat og kyllingpålæg. Cream cheese, serrano og rucola kunne også være lækkert! I stedet for at nyde den som en wrap kan du også skær den over i mindre bidder og nyde som en forret eller lækker hapser. Se opskriften herunder.



Wrap med gulerod, squash og æg
Antal: 2 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Bund
- 1 squash
- 2 gulerødder
- 3 æg
- 140 g mozzarella
- salt
- friskkværnet peber
Ideer til fyld
- frisk salat
- kyllingepålæg
- karrydressing (link i opskriftsnoter)
Sådan gør du
- Riv gulerod og squash groft og kom i en skål sammen med æg og mozzarella. Krydder med salt og peber.
- Rør rundt med en ske og fordel på en bageplade med bagepapir i et lag på ca. 0,5 cm i tykkelsen.
- Bag i ovnen ved 180° varmluft i 25-30 minutter eller til bunden er gylden.
- Lad bunden køle af og vend den derefter om.
- Fyld med dressing, salat og kyllingpålæg.
- Rul sammen og skær over på midten. Du kan også skære dem i mindre skiver og servere som en lækker forret (se billede i blogindlægget)
Emmas tips til opskriften
- Prøv min opskrift på karrydressing til denne wrap!
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
