Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Indbagt asparges med pikant
Antal
9
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
1
plade
butterdej
1
bundt
asparges
3
spsk.
pikant ost
(eller anden smøreost)
2
rødløg
(i ringe)
3
fed
hvidløg
(presset)
chiliflager
salt
friskkværnet peber
1
æg
(til pensling)
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Sauter løg og hvidløg på en pande i lidt olie.
2 rødløg
Skær butterdejen ud i 9 firkanter og smør pikantost ud på dem.
1 plade butterdej,
3 spsk. pikant ost
Fordel løg, hvidløg og asparges på dejen og krydder med salt, peber og chili.
3 fed hvidløg,
chiliflager,
salt,
friskkværnet peber,
1 bundt asparges
Luk dem let sammen på tværs og pensel med et sammenpisket æg. Bag i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter, eller til de er gyldne.
1 æg