Skær avocado og mango i små tern og kom det i en skål.
2 avocado, 1 mango
Snit løg fint og kom også det i skålen.
½ rødløg
Hak koriander fint og kom det i skålen.
2 håndfulde frisk koriander
Pres limesaft i skålen og bland det hele godt rundt. Smag til med salt og peber.
½ lime, salt, friskkværnet peber
Lynsyltede rødløg
Skær rødløg ud i tynde skiver og kom dem i en skål. Hæld hvidvinseddike, sukker og vand i skålen og rør rundt. Lad dem trække imens resten af maden bliver klar.
Varm panden op med 1 spsk. smør og lad smørret blive gyldent.
Giv steaken en hurtig tur på hver side i ca. 1 minut og krydr med salt og peber.
Skru så ned for varmen, og lad den stege stille og roligt i cirka 12 minutter. Husk at vende den en gang imellem. Tag steaken af panden, dæk den til, og lad den hvile i omkring 10 minutter.
Anretning
Lun dine tacos i ovnen og fordel hjertesalt, avocado-mango-salsa og flankesteak i dem. Top med frisk koriander og lynsyltede rødløg.