Klatkager med kanelbagte æbler

Klatkager med kanelbagte æbler
Ingredienser
Klatkager
- 600 g risengrød, afkølet
- 3 æg
- 50 g hvedemel
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 1 tsk. vanilje
- 1,5 dl havregryn, grovvalset
- smør, til stegning
Kanelstegte æbler
- 1 stort æble (eller to små), i tynde skiver
- 1 tsk. kanel
- 1 spsk. honning eller sirup
- smør til stegning
- evt. lidt salt
- mandler, hakkede og ristede på panden
Sådan gør du
Klatkager
- Bland alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen.
- Steg dine klatkager på en pande ved middel varme. Vend dem først når de er stegt færdig på den ene side, det tager ca. 2-3 minutter.
Kanelbagte æbler
- Skær æblerne i tynde skiver, og steg dem på en pande til de bliver bløde.
- Tilsæt kanel, honning og lidt salt steg dem yderligere et par minutter.
Anretning
- Nyd dine klatkager med kanelbagte æbler, sirup og ristede mandler.
