Cheesecake a la risalamande

Cheesecake a la risalamande
Forb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 6 stk
Ingredienser
Kiksebund
- 200 g digestive kiks, knust
- 100 g smør, smeltet
Fyld
- 400 g kold risengrød
- 1 spsk. vaniljesukker
- 100 g flormelis
- 100 g flødeost naturel
- 2 dl fløde
Topping
- kirsebærsovs
Sådan gør du
Kiksebund
- Kom kiksene i en frysepose og knus dem til en lind masse.
- Smelt smørret og bland det med kiksene.
- Find 6 glas og tryk kikseblandingen ned i bunden.
Fyld
- Rør risengrød, flormelis, vaniljesukker og flødeost sammen.
- Pisk flødeskummen og vendt det forsigtigt i massen.
- Fordel fyldet i de 6 glas og kom dem derefter i køleskabet indtil de skal serveres (brug evt. en sprøjtepose).
- Inden servering fordeler du kirsebærsovs i de 6 glas.