Søde sager

Cheesecake a la risalamande

Cheesecake a la risalamande, det bedste fra to verdener...;) Jeg er helt tosset med cheesecake, men jeg er dæleme også tosset med risalamande, så hvorfor ikke forene de to? Jeg gav det et skud, og det blev til disse små serveringer i glas. En ide til en opgraderet udgave af den klassiske risalamande til juleaften. De kan nem laves i dag og stå klar i køleren til i morgen.
Cheesecake a la risalamande, det bedste fra to verdener…;) Jeg er helt tosset med cheesecake, men jeg er dæleme også tosset med risalamande, så hvorfor ikke forene de to? Jeg gav det et skud, og det blev til disse små serveringer i glas. En ide til en opgraderet udgave af den klassiske risalamande til juleaften. De kan nem laves i dag og stå klar i køleren til i morgen.

Cheesecake a la risalamande

Forb. tid30 min
Samlet tid30 min
Antal: 6 stk

Ingredienser

Kiksebund

  • 200 g digestive kiks, knust
  • 100 g smør, smeltet

Fyld

  • 400 g kold risengrød
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 100 g flormelis
  • 100 g flødeost naturel
  • 2 dl fløde

Topping

  • kirsebærsovs

Sådan gør du

Kiksebund

  • Kom kiksene i en frysepose og knus dem til en lind masse.
  • Smelt smørret og bland det med kiksene.
  • Find 6 glas og tryk kikseblandingen ned i bunden.

Fyld

  • Rør risengrød, flormelis, vaniljesukker og flødeost sammen.
  • Pisk flødeskummen og vendt det forsigtigt i massen.
  • Fordel fyldet i de 6 glas og kom dem derefter i køleskabet indtil de skal serveres (brug evt. en sprøjtepose).
  • Inden servering fordeler du kirsebærsovs i de 6 glas.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering