Vil du følge med? 👇
Pasta med hjemmelavet rød pesto
Hurtig pasta med pesto
Simpel pastaret med hjemmelavet rød pesto, som lynhurtig kan bikses sammen og spises til aftensmad eller frokost. Den perfekte hverdagsret til de travle dage.
Den røde pesto er lavet på ristede hasselnødder, soltørret tomat, hvidløg, parmesan og frisk basilikum. Det hele skal blot blendes sammen, og så har du en lækker og cremet rød pesto. Pestoen kan også bruges i en sandwich eller oven på en salat.
Prøv også: nem pastaret med grøn pesto <<
Elsker du også bare pasta? Så finder du mange flere opskrifter på nemme og lækre pastaretter til aftensmad og frokost på min blog.
Pasta med hjemmelavet rød pesto
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 400 g spaghetti
- 200 g soltørret tomat fra glas i olie (drænet vægt)
- 50 g hasselnødder, ristet
- 2 fed hvidløg, presset
- 35 g friskreven parmesanost
- 1 håndfuld frisk basilikum
- salt og peber
- evt. lidt kold vand
Sådan gør du
- Kog spaghetti efter anvisning på pakken og gem lidt pastavand til senere.
- Rist hasselnødder på en pande.
- Kom hasselnødder, soltørret tomat, parmesan, basilikum, hvidløg, salt og peber i en minihakker og blend. Tilsæt et par spsk. vand lidt ad gangen, til du får en cremet konsistens.
- Hæld pestoen i gryden med spaghetti og bland det gele godt sammen. Tilsæt evt. lidt pastavand, hvis du ønsker den en smule mere våd.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere