Morgenmad

Gul smoothie bowl med mango, ananas og ingefær

Godformiddag! Jeg har i længe lavet diverse smoothie bowls til min morgenmad eller min sultne eftermiddagsmave. Jeg tænkte, at det var på tide at dele dem med jer. Derfor får i her min nuværende favorit, nemlig denne gule smoothie bowl med mango, ananas og banan, citron og ingefær. Jeg bruger ananas, mango og banan fra frost, så det får den rette cremede konsistens. For at give den lidt knas, har jeg tilføjet hørfrø og toppet den med min hjemmelavede granola. Se hvor simpelt det er i videoen ovenfor! Er du mere til en greenie, kan du se min opskrift op den HER. God dag til jer alle.

Gul smoothie bowl med mango, ananas og ingefær

Antal: 2 personer

Ingredienser

 • 1 kop mango (fra frost)
 • 1 kop ananas (fra frost)
 • 1 frossen banan, i skiver
 • ½ citron, saften herfra
 • 2 cm frisk ingefær, skrællet og revet
 • 1 tsk. vaniljepulver eller anden sødemiddel
 • 1 spsk. hørfrø
 • 1-2 dl multifrugtjuice

Toppings

 • frisk mango
 • hjemmelavet granola (se link øverst)

Sådan gør du

 • Kom alle ingredienser i en blender og blend til en cremet masse.
 • Top med frisk mango og granola eller nyd den lige som den er.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering