Vil du følge med? 👇
Chopped Cæsar Bagel
Chopped Cæsar Bagel
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 2 bagelbrød
- 2 stk. kyllingebryst
- 2 tsk. kyllingesalt (fra Butcery, se link i bunden)
- 2 skiver bacon
- 2 håndfulde frisk salat
- frisk parmesan
Cæsar dressing
- 2 dl smagsneutral olie (fx solsikke eller rapsolie)
- 2 æggeblommer (stuetemperatur)
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. sennep
- 1 tsk. hvidvinseddike
- ½ citron (saften herfra)
- 40 g friskrevet parmesanost
- 1 spsk. worcestershire sauce
- salt og peber
Sådan gør du
Cæsar dressing
- Pres hvidløget og pres saften ud af den halve citron. Riv også parmesanosten fint.
- Kom neutral olie, æggeblomme, hvidløg, sennep, eddike, parmesanost og citronsaft i en blenderskål (med høje kanter) og brug en stavblender til at lave din dressing.
- Sæt stavblenderen i bunden af glasset og tænd. Kør blenderen lidt op og ned, og du vil lynhurtig få en cremet konsistens. Gør dette indtil du synes, at du har den rette konsistens.
- Smag til med worcestershire sauce, salt og peber.
Chopped cæsar bagel
- Krydder kyllingen med kyllingesalt og steg den på panden i olie.
- Kom kylling, stegt bacon, salat og 2 spsk. cæsar dressing på et skærebræt.
- Brug en skarp kniv eller dejhakker til at "choppe" alle ingredienser godt sammen.
- Smag til med salt og peber, og brug evt. mere dressing hvis du ønsker.
- Fordel din cæsar-masse i dine bagels og nyd med det samme.
Emmas tips til opskriften
- Kyllingesalt fra Butchery er perfekt til kylling og kan købes i de fleste supermarkeder.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere