Chopped cæsar bagel
Chopped cæsar bagel
Chopped cæsar bagel

Chopped Cæsar Bagel

Vær den første til at bedømme!

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 2 bagelbrød
  • 2 stk. kyllingebryst
  • 2 tsk. kyllingesalt (fra Butcery, se link i bunden)
  • 2 skiver bacon
  • 2 håndfulde frisk salat
  • frisk parmesan

Cæsar dressing

  • 2 dl smagsneutral olie (fx solsikke eller rapsolie)
  • 2 æggeblommer (stuetemperatur)
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk. sennep
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • ½ citron (saften herfra)
  • 40 g friskrevet parmesanost
  • 1 spsk. worcestershire sauce
  • salt og peber

Sådan gør du

Cæsar dressing

  • Pres hvidløget og pres saften ud af den halve citron. Riv også parmesanosten fint.
  • Kom neutral olie, æggeblomme, hvidløg, sennep, eddike, parmesanost og citronsaft i en blenderskål (med høje kanter) og brug en stavblender til at lave din dressing.
  • Sæt stavblenderen i bunden af glasset og tænd. Kør blenderen lidt op og ned, og du vil lynhurtig få en cremet konsistens. Gør dette indtil du synes, at du har den rette konsistens.
  • Smag til med worcestershire sauce, salt og peber.

Chopped cæsar bagel

  • Krydder kyllingen med kyllingesalt og steg den på panden i olie.
  • Kom kylling, stegt bacon, salat og 2 spsk. cæsar dressing på et skærebræt.
  • Brug en skarp kniv eller dejhakker til at "choppe" alle ingredienser godt sammen.
  • Smag til med salt og peber, og brug evt. mere dressing hvis du ønsker.
  • Fordel din cæsar-masse i dine bagels og nyd med det samme.

Emmas tips til opskriften

  • Kyllingesalt fra Butchery er perfekt til kylling og kan købes i de fleste supermarkeder. 
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Chopped cæsar bagel
Chopped cæsar bagel
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments