Vil du følge med? 👇
Nem salat i glas
Hurtig salat
Nem salat i glas er en anderledes måde at servere din salat på. Du kan nyde salaten til frokost her og nu eller sætte låg på, og tage den med som madpakke. Salaten fungerer også som tilbehør til aftensmaden.
Indholdet kan varieres i det uendelige og hvis du vil, kan du også tilføje kød. Denne udgave er vegetarisk, og består af en simpel ærtepure en af mine absolut favorit dips), couscous, syltede rødløg, feldsalat, rødkål, bønnespirer og blåbær.
Er du på udkig efter salatopskrifter, så se mere her.
Alt i én – salat i glas
Antal: 1 person
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Ærtepuré
- 1 dl ærter
- 1 spsk. creme fraiche
- ½ fed hvidløg
- salt og peber
Syltede rødløg
- 1 stort rødløg
- 1 dl lagereddike
- ½ dl vand
- 1 spsk. honning
- pebr
Grønt
- feldsalat
- bønnespirer
- rødkål
- blåbær
- couscous
Sådan gør du
Ærtepuré
- Kom ærter, creme fraiche, hvidløg, salt og peber i en minihakker og blend.
Syltede rødløg
- Skær rødløg i skiver og kom dem i en gryde med vand, eddike, honning og peber. Kog op og lad det stå i 5 minutter ved svag varme.
- Hæld vandet samt rødløg i et glas med tæt låg og opbevar i køleskabet.
Salat i glas
- Kom ærtepuré, couscous, syltede rødløg, feldsalat, finthakket rødkål, bønnespirer og blåbær i et glas.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere