Dadelbanan-kugler med chokolade


Dadelbanan-kugler med chokolade
Antal: 20 stk
Ingredienser
- 4 modne bananer, most
- 200 g tørrede dadler uden sten, skåret i skiver
- 75 g mørk chokolade, hakket
- 5 dl havregryn
- 1 dl kokosmel
- 3/4 dl neutral olie
Sådan gør du
- Mos bananerne godt med en gaffel, skær dadlerne i mindre stykker og hak chokoladen fint.
- Bland ingredienserne i en skål og tilsæt havregryn.
- Rør sammen til en ensartet dej (den skal være klistret) og tilsæt olie og kokosmel.
- Form små toppe eller klatter med en ske – formen kommer sig ikke så nøje.
- Placer dem på en bageplade med bagepapir og bag i almindelig ovn ved 200 grader i 15-18 minutter (afhængig af størrelsen). Hold øje med dem, de skal være gyldne under bunden.
Noter
Tip: Vil man gøre dem en smule sundere, kan man med fordel skifte chokoladen ud med hakkede mandler eller chiafrø. Opbevar dem i en lufttæt beholder, så holder de sig fint i nogle dage


