Tip: Vil man gøre dem en smule sundere, kan man med fordel skifte chokoladen ud med hakkede mandler eller chiafrø. Opbevar dem i en lufttæt beholder, så holder de sig fint i nogle dage
Næringsindhold
Dadelbanan-kugler med chokolade
Portionsstørrelse
0 g
Indhold per portion
Kalorier
0
% Daglig værdi*
Fedt
0
g
0
%
Mættet fedt
0
g
0
%
Transfedt
0
g
Flerumættet fedt
0
g
Enkeltumættet fedt
0
g
Kolesterol
0
mg
0
%
Salt
0
mg
0
%
Kalium
0
mg
0
%
Kulhydrater
0
g
0
%
Fibre
0
g
0
%
Sukker
0
g
0
%
Protein
0
g
0
%
Vitamin A
0
IU
0
%
Vitamin C
0
mg
0
%
Calcium
0
mg
0
%
Jern
0
mg
0
%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Tilberedning
Mos bananerne godt med en gaffel, skær dadlerne i mindre stykker og hak chokoladen fint.
Bland banerne, dadlerne og chokoladen i en skål og tilsæt havregryn.
Rør sammen til en ensartet dej (den skal være klistret) og tilsæt olie og kokosmel.
Form små toppe eller klatter med en ske - formen kommer sig ikke så nøje.
Placer dem på en bageplade med bagepapir og bag i almindelig ovn ved 200 grader i 15-18 minutter (afhængig af størrelsen). Hold øje med dem, de skal være gyldne under bunden.