Vil du følge med? 👇
Spicy blomkål i airfryer
De lækreste spicy blomkål i airfryer med en lækker marinade lavet på sød chilisauce, sriracha, citronsaft, soya og honning. Opskriften er udviklet sammen med Madmusen.
Spicy blomkål i airfryer
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 blomkål
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. paprika
- 20 g majsstivelse
- 1 spsk. olie
- salt og peber
- 2 forårsløg (kan undlades)
- 2 spsk. sesamfrø (kan undlades)
- chilimayo (kan undlades)
Spicy sauce
- 1-2 tsk. sriracha
- 2 spsk. sød cili sauce
- 1 tsk. honning
- 1 spsk. soya
- ½ citron (saft herfra)
- 1 spsk. vand
Sådan gør du
- Skær blomkål i mundrette stykker og fordel den i din airfryer.
- Drys med salt, peber, hvidløgspulver, paprika og majsstivelse og vend det godt rundt.
- Tilsæt lidt olie og vend igen.
- Bag i airfryer ved 200° i ca. 15 minutter.
- Bland sriracha, sød chili sauce, honning, soya, citronsaft og vand i en skål og hæld det over dine blomkål.
- Bag videre i airfryer i ca. 10-15 minutter. Hold øje!
- Server med forårsløg, sesamfrø og evt. chilimayo.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere