Vil du følge med? 👇
Nemme pizzasnegle med pepperoni
Lækre og svampede pizzasnegle
Simple, budgetvenlige og selvfølgelig toplækre pizzasnegle med pepperoni, ost og soltørret tomat. De tager ikke mere end 10 minutter at bikse sammen, og så skal de bare en halv time i ovnen. Smid dem i madpakken eller haps dem som en lille eftermiddagssnack, når sulten trænger sig på.
For at gøre det ekstra nemt og hurtigt, så bruger jeg en færdiglavet pizzadej, det fungerer super godt. Pizzasneglene får masser af smag fra pepperoni og soltørret tomat. Du kan nemt skifte fyldet ud med fx. skinke eller oksekød.
Nu når du er i gang, så kan du med fordel lave en dobbeltportion, og fryse dem ned. Dermed kan du optø dem enkeltvis, når du lige mangler lidt godt til din madpakke.
Nemme pizzasnegle med pepperoni
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 stk. pizzadej
- 4-5 spsk. pizzasauce
- 75 g pepperoni, finthakket
- 6 stk. soltørret tomat, finthakket
- 200 g revet mozzarella
- salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
- Rul pizzadejen ud og smør den med pizzasauce.
- Hal soltørret tomat fint og fordel over dejen sammen med pepperoni og revet mozzarella. Krydder med salt og peber.
- Rul dejen sammen på den lange led, og skær den i tykke skriver (2-3 cm).
- Placer på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 15-17 minutter.