Minipizzaer med chorizo og spinat

Nemme minipizzaer

Her får I opskriften på nemme minipizzaer med chorizo og spinat. Brug dem på tapsbordet, til frokost, til aftensmad eller i madpakken.

Fyldet kan varieres lige som du kan lide det. Her har jeg lavet to slags, én med pesto, chorizo og spinat, og én med pesto, kartoffel og champignon.

Du kan med fordel lave en stor portion, og fryse dem ned, så de nemt kan tages op.

Er du på udkig efter ideer til madpakken, så prøv også min opskrift på de nemmeste pizzasnegle.

Minipizzaer med chorizo og spinat

Minipizzaer med chorizo og spinatfyld

Vær den første til at bedømme!
Antal: 8 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Hævetid 1 time
Samlet tid 1 time 20 minutter

Det skal du bruge

Pizzadej

  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 200 g durum mel
  • 200 g tipo 00 hvedemel (eller normal hvedemel)

Spinatfyld

  • 100 g helbladet spinat, frisk eller fra frost
  • 2 fed hvidløg, presset
  • olie til stegning
  • salt og peber

Ideer til toppings

  • grøn pesto
  • mozarella ost
  • chorizo
  • kartoffelskiver
  • champignon
  • rødløg
  • chilliflager
  • frisk basilikum

Sådan gør du

Pizzadej

  • Rør gær, vand og salt sammen i en røremaskine eller i en skål. Tilsæt olie.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen og hold igen til sidst, og tilsæt til mel indtil dejen er smidig. Du skal måske bruge lidt mere mel.
    Har du en røremaskine, tilsæt da mel til dejen slipper siderne men stadig har fat i bunden. Rør dejen godt sammen i 5-10 minutter ved mellem hastighed.
  • Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse i ca. en time.

Spinatfyld

  • Varm en pande op til middel varme og kom olie på. Tilsæt spinat og 2 fed presset hvidløg. Lad det svitse sammen i 3 minutter eller til spinaten er faldet sammen.

Anretning

  • Tænd ovnen på 230 grader.
  • Brug en kniv eller dejhakker til at lave 8 klumper dej. Form dem til boller og rul dem derefter flade med en kagerulle.
  • Smør dine pizzabunde med et tyndt lag pesto og smør ikke helt ud til kanten (så får du en dejlig sprød kant). Kom heller ikke resten af fyldet ud på kanterne!
  • Fordel små klumper af mozarella på bunden sammen med et par skefulde af din spinatfyld.
  • Fordel også chorizo, rødløg, kartoffel, champignon på bundene og afslut med at drysse med chiliflager. Lav evt. to forskellige slags pizzaer som på billederne.
  • Bag i ovnen, én plade ad gangen ved 230 grader i 10-12 minutter.
  • Nyd dem lune med frisk basilikum.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Minipizzaer med chorizo og spinat
Minipizzaer med chorizo og spinat
Minipizzaer med chorizo og spinat
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 412
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments