Vil du følge med? 👇
Flæskestegssandwich med hjemmesylt
Hjemmelavet flæskestegssandwich
Mums, sådan en hjemmelavet flæskestegssandwich eller flæskestegsburger med det hele er altså bare godt! Specielt når den laves med hjemmesylt i form af lynstegt rødkål, syltede rødløg og syltede agurker.
Har du en rest af flæskesteg fra dagen før, så er det ideelt, at komme den kolde steg i en sandwich som denne. Jeg serverer burgeren med sprød grønkål, mayo og tynde skiver af æble.
Flæskestegssandwich med hjemmesylt
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Syltede rødløg
- 2 rødløg, i tynde ringe
- 2 dl lagereddike
- 1 dl kogende vand
- 75 g sukker
- peberkort
- salt
Syltede agurker
- 1 agurk, i tynde skiver
- 2 dl lagereddike
- 1 dl kogende vand
- 75 g sukker
- peberkorrn
- salt
Lynsyltet rødkål
- ¼ rødkål, finthakket
- 2 cm revet ingefær
- 2 spsk. smør til stegning
- 1 spsk. soyasauce
- 2 spsk. honning
- 2 spsk. æblecidereddike
- salt og peber
Derudover
- flæskesteg i skiver
- finthakket grønkål
- æble i skiver
- mayo
- burgerboller
Sådan gør du
Syltede rødløg
- Bring lagereddike og vand i kog i en gryde, og rør sukkeret ud heri.
- Kom de tynde ringe rødløg i et skoldet glas. Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeret ud heri. Tilsæt peberkorn og en smule salt og hæld det over rødløggene. Sæt låg på, og kom dem i køleskabet.OBS: du kan med fordel blot lave din lage på én gang i én gryde, da det er det samme der skal bruges til både rødløg og agurk.
Syltede agurker
- Skær agurkerne i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas
- Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeret ud heri. Tilsæt peberkorn og en smule salt og hæld det over agurkerne. Sæt låg på, og kom dem i køleskabet.
Lynsyltet rødkål
- Varm en pande op til høj varme med smør og smid det finthakkede rødkål herpå. Lad det blive svitset 3-5 minutter (al efter hvor blødt du ønsker det), inden du tilsætter soya, honning, æblecidereddike, revet ingefær og salt og peber. Lad det blive varmet igennem og tag det så af panden.
Sammensætning
- Rist bollerne og skær dem over. Smør begge sider med mayo, og fyldt dem med grønkål efterfulgt af to skiver flæskesteg, agurk, rødløg og æble.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere