Flæskestegssandwich med hjemmesylt

Hjemmelavet flæskestegssandwich

Mums, sådan en hjemmelavet flæskestegssandwich eller flæskestegsburger med det hele er altså bare godt! Specielt når den laves med hjemmesylt i form af lynstegt rødkål, syltede rødløg og syltede agurker.

Har du en rest af flæskesteg fra dagen før, så er det ideelt, at komme den kolde steg i en sandwich som denne. Jeg serverer burgeren med sprød grønkål, mayo og tynde skiver af æble.

lækker og sprød flæskestegssandwich med hjemmesylt
lækker og sprød flæskestegssandwich med hjemmesylt

Flæskestegssandwich med hjemmesylt

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

Syltede rødløg

  • 2 rødløg, i tynde ringe
  • 2 dl lagereddike
  • 1 dl kogende vand
  • 75 g sukker
  • peberkort
  • salt

Syltede agurker

  • 1 agurk, i tynde skiver
  • 2 dl lagereddike
  • 1 dl kogende vand
  • 75 g sukker
  • peberkorrn
  • salt

Lynsyltet rødkål

  • ¼ rødkål, finthakket
  • 2 cm revet ingefær
  • 2 spsk. smør til stegning
  • 1 spsk. soyasauce
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • salt og peber

Derudover

  • flæskesteg i skiver
  • finthakket grønkål
  • æble i skiver
  • mayo
  • burgerboller

Sådan gør du

Syltede rødløg

  • Bring lagereddike og vand i kog i en gryde, og rør sukkeret ud heri.
  • Kom de tynde ringe rødløg i et skoldet glas. Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeret ud heri. Tilsæt peberkorn og en smule salt og hæld det over rødløggene. Sæt låg på, og kom dem i køleskabet.
    OBS: du kan med fordel blot lave din lage på én gang i én gryde, da det er det samme der skal bruges til både rødløg og agurk.

Syltede agurker

  • Skær agurkerne i tynde skiver og kom dem i et skoldet glas
  • Bring lagereddike og vand i kog i en gryde og rør sukkeret ud heri. Tilsæt peberkorn og en smule salt og hæld det over agurkerne. Sæt låg på, og kom dem i køleskabet.

Lynsyltet rødkål

  • Varm en pande op til høj varme med smør og smid det finthakkede rødkål herpå. Lad det blive svitset 3-5 minutter (al efter hvor blødt du ønsker det), inden du tilsætter soya, honning, æblecidereddike, revet ingefær og salt og peber. Lad det blive varmet igennem og tag det så af panden.

Sammensætning

  • Rist bollerne og skær dem over. Smør begge sider med mayo, og fyldt dem med grønkål efterfulgt af to skiver flæskesteg, agurk, rødløg og æble.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments