Vil du følge med? 👇
Knækbrød med grillede nektariner
Jeg har lavet den ultimative sommersnack med WASA’s Falu Chia-knækbrød, hvis jeg selv skal sige det! Jeg bager knækbrødet i ovnen med parmesan og frisk timian, og topper det med grillede nektariner (jeg bruger en paninigrill, men hvis du har en udendørs grill, så er det da spot on til sæsonen). Jeg topper med cremet burrata, serranoskinke og balsamico glace. En genial balance mellem salt, sødt og cremet – smager for lækkert! Se opskriften herunder!


annone Wasa Knækbrød

Sprød knækbrød med grillede nektariner
Antal: 6 stk.
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 6 stykker Falu Chia knækbrød
- 100 g revet parmesanost
- 1 håndfuld frisk timian
- 2 spsk. smør
- 8 skiver serrano skinke
- 3 nektariner
- 1 kugle burrata
- balsamico glace
- olivenolie
- flagesalt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Halver nektarinen og fjern stenen. Skær den i skiver.
- Pensel med olivenolie eller smeltet smør og steg derefter på grillen, panden eller i en panini maskine så de får fine grillstriber.
- Riv parmesanost og fordel på en bageplade med bagepapir. Top med lidt frisk timian. Fordel 6 skiver knækbrød ovenpå og fordel et tyndt lag smør ovenpå hver skive knækbrød. Fordel skiver af serrano rundt om på bagepladen.
- Bag i ovnen ved 180° varmluft i ca. 5 minutter så osten smelter og din serrano skinke bliver sprød.
- Top nu dine knækbrød med serrano, burrata og nektariner. Afslut med balsamico glace og flagesalt.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere