Frokost & aftensmad,  Snacks

Bruschetta – den nemmeste forret

Fredagens forret står på klassiske brucshetta brød med frisk tomat og basilikum. Det er altid en succes, og så er det super simpelt at bikse sammen på kort tid. Her får i min opskrift på bruschetta. Velbekom!

Bruschetta – den nemmeste forret

Forb. tid15 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • ½ flute, ca. 14 skiver
  • 1 rødløg
  • 3 tomater
  • 2,5 spsk. olivenolie
  • 1,5 spsk. balsamico
  • 1 fed hviløg
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varm luft. 
  • Hak rødløg og tomat fint og kom det i en skål. 
  • Tilsæt olie og balsamicoolie, rør rundt og krydder med salt og peber. 
  • Skær dit flute i skiver og gnid hver skive med hvidløg. 
  • Fyld tomatmassen på brødet og bag i ovnen i 10 minutter til de er sprøde. 
  • Server syraks, og pynt med frisk basilikum. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering