Klassisk bruschetta med frisk tomat

Bruschetta – den nemmeste forret

Klassisk bruschetta med frisk tomat er den nemmeste forret, som hitter hos de fleste. Derudover, så tager det ikke mere end 25 minutter at bikse sammen.

Du kan bruge det som en snack, en forret, tilbehør til aftensmaden eller som et farverigt indslag til tapasbordet.

Er du vild med bruschetta, så prøv også min opskrift med bagt fyld af tomat, feta og oliven.

klassisk bruschetta
klassisk bruschetta

Klassisk bruschetta med frisk tomat

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 1 flute
  • 1 rødløg, finthaket
  • 3 tomater, finthakket
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. balsamico
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • evt. balsamico glace
  • salt og peber
Indkøbsliste – SMS

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 
  • Hak tomat fint og kom det i en si. Drys med lidt groft salt og rør rundt, så noget af væden trækkes ud af tomaterne.
  • Imens hakker du rødløg fint. Kom det i en skål.
  • Tilsæt olivenolie og balsamicoeddike.
  • Tilsæt tomaterne og krydder med salt og peber.
  • Skær dit flute i skiver og kom dem i ovnen i ca. 5 minutter, så brødet får en sprød overflade.
  • Tag brødet ud og gnid hvidløget på brødet, så det får en dejlig smag.
  • Fyld tomatmassen på brødet og bag i ovnen i ca. 5 minutter yderligere, eller til de er sprøde. 
  • Server straks, og pynt med frisk basilikum og evt. balsamico glace.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 251
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments