Du kan sagtens bage kagen dagen før den skal serveres. Faktisk bliver den bare endnu bedre, da den lige får lov til at sætte sig. Kom den i en stor frysepose eller dæk den med film/sølvpapir og stil den i køleskabet. Tag den ud en time før den skal nydes.
Nyd kagen som den er med glasur eller server med is og friske bær som en skøn dessert.
Tilberedning
Tænd ovnen på 180° almindelig ovnvarme.
Sigt mel, salt, kakaopulver, bagepulver og vaniljesukker gennem en si og ned i en skål.
Kom æg, sukker, smeltet smør og vand i skålen og pisk sammen til en ensartet dej.
Hæld dejen i en bradepande på ca. 25 x 30 cm beklædt med bagepapir.
Bag kagen i 30-35 minutter. Brug en gaffel eller træpind til at tjekke om kagen er færdig. Den er færdig når der ikke hænger noget ved. Husk, alle ovne er forskellige så det kan godt være den skal have 5-10 minutter mere for at den er gennembagt.
Lad kagen køle helt af i bradepanden inden du kommer glasur på.
Glasur
Rør flormelis og vand sammen til en cremet glasur.