Vil du følge med? 👇
Bananpandekager
Pandekager med havregryn
Det er altid godt at få brugt de brune bananer på køkkenbordet – specielt til sunde og lækre bananpandekager. Så her får du opskriften på nemme små bananpandekager, som er et sundere alternativ til den klassiske pandekage – helt uden sukker. Banan pandekager er ideelle til morgenmad, til brunchbordet eller som et lille mellemmåltid, hvor de kan nydes som de er, eller med nutella, sirup, peanutbutter, skyr, frisk frugt eller andet.
Prøv også: min opskrift på sunde bananvafler med havregryn <<
Bananen er med til at søde pandekagerne, så derfor behøver man ikke tilføje sukker. Derudover, så er bananpandekagerne er også meget børnevenlige og kan nydes af hele familien.
Bananpandekager
Antal: 15 stk
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Dej
- 4 bananer, most
- 4 æg
- 2 spsk. chiafrø (kan undlades)
- 1 dl hvedemel
- 1 dl mælk
- 1 dl havregryn
- lidt salt
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser til dejen i en blender og blend til en samlet masse.
- Bag ca. 15 bananpandekager på en pande ved middel varme i smør eller lidt olie.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere