Wrap med hytteost og æg

En sund, nem og lækker wrap

Wrap med hytteost og æg er en total og nem, lækker og ikke mindst sund ret! Den er perfekt til en hurtig frokost og du kan jo fylde den med lige det fyld du allerbedst kan lide! Ved at lave selve pandekagen på hytteost og æg, får du en wrap, der er både proteinrig og har et lavt indhold af kulhydrater.

Wrap med hytteost og æg
Wrap med hytteost og æg
Wrap med hytteost og æg

Wrap med hytteost og æg

Vær den første til at bedømme!
Antal: 2 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter

Det skal du bruge

Wrap

  • 300 g hytteost
  • 1 æg
  • krydderi (fx Butchery kydderisalt med estragon)

Fyld

  • frisk salat
  • mozzarella
  • avocado
  • agurk
  • peberfrugt
  • balsamico glace

Sådan gør du

Wrap

  • Blend hytteost, æg og krydderier sammen til en cremet konsistens.
  • Fordel massen på en bagplade med bagepapir. Form til en firkant.
  • Bag i ovnen ved 180° i ca. 20-25 minutter. Hold øje!
  • Placer din wrap på en bagerist og lad den køle af, inden du forsigtigt løfer den af bagepapiret.

Fyld

  • Fyld din wrap med dit ynglingsfyld!
  • Rul den wrap stramt sammen og skær den over på midten.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Videoopskrift

Tips til en perfekt wrap med hytteost og æg

For at lave den perfekte wrap med hytteost og æg er der nogle enkle tips, du kan følge, så du får det bedst mulige resultat! Først og fremmest, så blender jeg altid hytteost og æg godt sammen, så bunden bliver jævn og sammenhængende. Du kan tilføje lidt ekstra krydderi for at give mere smag til bunden. Jeg bruger Butchery kryddersalt med estragon men du kan også med andre krydderier som paprika eller hvidløgspulver.

Vil du gøre det nemmere at få bunden af bagepapiret, så kan du med fordel sprøjte bagepapiret med olivenolie inden du fordeler dejen herpå. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter. Bagetiden er lidt forskellig al efter hvilken ovn du har samt tykkelse på din bund. Så, hold øje og tag den ud, når den er gylden og fast. Lad bunden køle af i et par minutter, før du begynder at tilføje fyldet, så den ikke bliver for blød.

Wrap med hytteost og æg
Wrap med hytteost og æg

Spørgsmål til opskriften (FAQ)

Kan jeg bruge andre typer ost?

Ja, du kan eksperimentere med andre typer ost som cheddar, gouda eller feta for at give wrappen en anden smag. Vælg en ost, der smelter godt!

Kan jeg forberede bunden på forhånd?

Ja, du kan forberede bunden med hytteost og æg på forhånd og opbevare den i køleskabet i op til en dag. Sørg for at lade den køle helt af, før du pakker den ind og opbevarer den.

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 399
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments