Kylling cæsar vaffel

En proteinrig vaffel

Ønsker du et sundt, nemt og proteinrigt måltid, så skal du prøve denne opskrift på kylling cæsar vaffel. Selve vaflen er nemlig lavet på pulled chicken blandet med æg og parmesanost. Jeg fylder vaflerne med en nem hjemmelavet cæsardressing, icebergsalat, sprødt bacon og skiver af parmesanost. Opskriften er lavet sammen med CarolineDan.

cæsar vaffel
cæsar vaffel
cæsar vaffel

Kylling cæsar vaffel

Vær den første til at bedømme!
Antal: 1 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 350 g kylling (2 stykker)
  • 3 tsk. paprika
  • 3 tsk. hvidløgspulver
  • 2 æg (medium str)
  • 100 g icebergsalat
  • 5 spsk. parmesanost
  • 2 skiver stegt bacon

Nem cæsar dressing

  • ½ dl mayo
  • 1 dl creme fraiche
  • 30 g revet parmesanost
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog kyllingen i en gryde i 20 minutter. “Pull” det med enten gafler eller en håndmixer. Sørg for at gøre det med det samme efter kyllingen er kogt – så er det meget nemmere at rive fra hinanden.
  • Bland kylling med æg, krydderier og revet parmesan.
  • Tilføj kyllingemixet til et vaffeljern og “bag” dem indtil de er gyldne. Husk at sprøjte med fedtstof.
  • Rør mayo, creme friache, revet parmesan, dijon sennep, citronsaft og salt og peber sammen til en dressing.
  • Saml din vaffel med salat i bunden, derefter knuste bacon stykker, dressing og revet parmesanost. Skær midt over og enjoy!
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
cæsar vaffel
cæsar vaffel
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments