Syltede rødløg

Syltede rødløg
Syltede rødløg
Syltede rødløg

Hurtige syltede rødløg

Det er altid godt at have en portion syltede rødløg i køleskabet. De har den fineste farve, en skøn smag og så kan de bruges til næsten alt! Brug dem i en sandwich, oven på salater, som tilbehør til dit kød eller i en hotdog.

Derudover så er de nemme at lave – det tager ikke mere end 15 minutter, og så skal de blot stilles på køl en times tid.

Prøv også: min opskrift på lynsyltede rødløg <<

Syltede rødløg

5 fra 3 bedømmelser

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter

Det skal du bruge

  • 3 store rødløg, skåret i tynde ringe
  • 1 dl vand
  • 3 dl lagereddike (bruger den billige fra rema)
  • 2 spsk. honning eller sukker
  • peberkorn

Sådan gør du

  • Kom vand, eddike og honning (eller sukker) i en gryde og lad det kort koge op.
  • Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i gryden. Lad dem koge med et par minutter og tag så gryden af varmen. Tilsæt peberkorn.
  • Skold et glas med kogende vand og hæld derefter rødløg og lage i glasset og luk tæt.
  • Lad dem trække på køl i en time inden servering.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 3 bedømmelser

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
hjemmesyltede rødløg
hjemmesyltede rødløg
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
5 from 3 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments