Vil du følge med? 👇
Syltede rødløg
Hurtige syltede rødløg
Det er altid godt at have en portion syltede rødløg i køleskabet. De har den fineste farve, en skøn smag og så kan de bruges til næsten alt! Brug dem i en sandwich, oven på salater, som tilbehør til dit kød eller i en hotdog.
Derudover så er de nemme at lave – det tager ikke mere end 15 minutter, og så skal de blot stilles på køl en times tid.
Prøv også: min opskrift på lynsyltede rødløg <<
Syltede rødløg
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 3 store rødløg, skåret i tynde ringe
- 1 dl vand
- 3 dl lagereddike (bruger den billige fra rema)
- 2 spsk. honning eller sukker
- peberkorn
Sådan gør du
- Kom vand, eddike og honning (eller sukker) i en gryde og lad det kort koge op.
- Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i gryden. Lad dem koge med et par minutter og tag så gryden af varmen. Tilsæt peberkorn.
- Skold et glas med kogende vand og hæld derefter rødløg og lage i glasset og luk tæt.
- Lad dem trække på køl i en time inden servering.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere