Mexi-fyldte peberfrugter

Mexi-fyldte peberfrugter
Antal: 4 personer
Ingredienser
Fyldte peberfrugter
- 400 g oksekød
- 1 dåse tomatpure
- 2 fed hvidløg
- 1 rødløg
- 1 dåse kidneybønner
- olie til stegning
- 3 peberfrugter
Mexi krydderi
- 1 spsk. paprika
- 1 spsk. oregano
- 1 spsk. stødt koriander
- 1 spsk. stødt spidskommen
- 1 spsk. chiliflager eller pulver (mindre efter behov)
- 1 tsk. salt
Edameme creme
- 150 g edamemebønner
- 1 moden avocado
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. citronsaft
- 2-3 spsk. creme fraiche
- salt og peber
Toppings og tilbehør
- ris
- 2 lime
- tortillia chips
- frisk chili
- majs
- frisk koriander
Sådan gør du
Fyldte peberfrugter
- Tænd ovnen på 175 grader varm luft.
- Hak løg fint og kom det i en gryde sammen med olie og alle krydderierne. Tilsæt også kødet, tomatpure, friskpresset hvidløg og kidney bønnerne. Svits, til kødet har fået nok.
- Skær peberfrugterne i halve og pensel dem med olie på ydersiden. Kom dem i et fad.
- Fyld peberfrugterne med kødfyldet og pres saften fra 2 limes over. Bag dem i ovnen ved 175 grader varm luft i 20-25 minutter.
Edameme creme
- Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.
Anretning
- Server dine peberfrugter med edemame creme, tortilla chips, koriander, frisk chili, majs og ris.
