Fyldte peberfrugter med mexicansk krydret oksekød

Fyldte peberfrugter med mexicansk krydret oksekød
Fyldte peberfrugter med mexicansk krydret oksekød

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med mexicansk krydret oksekød er en herlig hverdagsret med masser af smag. Jeg topper dem med avocadocreme med edemamebønner, frisk koriander og tortiliachips.

Alt i alt en nem, sund og farverig aftensmad. Er du vild med det mexicanske køkken, så kan så se alle mine opskrifter her.

Er du på udkig efter en vegetarisk udgave af fyldte peberfrugter, så se min opskrift på fyldte peberfrugter med bønner og feta <<

Fyldte peberfrugter med mexicansk krydret oksekød 3

Fyldte peberfrugter med mexicansk krydret oksekød

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter

Det skal du bruge

Fyldte peberfrugter

  • 400 g oksekød
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 dåse kidneybønner
  • olie til stegning
  • 3 peberfrugter

Mexi krydderi

  • 1 spsk. paprika
  • 1 spsk. oregano
  • 1 spsk. stødt koriander
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • 1 spsk. chiliflager eller pulver (mindre efter behov)
  • 1 tsk. salt

Avocadocreme

  • 150 g edamemebønner
  • 1 moden avocado
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2-3 spsk. creme fraiche
  • salt og peber

Toppings og tilbehør

  • ris
  • 2 lime
  • tortillia chips
  • frisk chili
  • majs
  • frisk koriander

Sådan gør du

Fyldte peberfrugter

  • Tænd ovnen på 175 grader varm luft.
  • Hak løg fint og kom det i en gryde sammen med olie og alle krydderierne. Tilsæt også kødet, tomatpure, friskpresset hvidløg og kidney bønnerne. Svits, til kødet har fået nok.
  • Skær peberfrugterne i halve og pensel dem med olie på ydersiden. Kom dem i et fad.
  • Fyld peberfrugterne med kødfyldet og pres saften fra 2 limes over. Bag dem i ovnen ved 175 grader varm luft i 20-25 minutter.

Avocadocreme

  • Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.

Anretning

  • Server dine peberfrugter med avocadocreme, tortilla chips, koriander, frisk chili, majs og ris.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 323
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments