Frokost & aftensmad

Mexi-fyldte peberfrugter

Hvad siger du til mexi-fyldte peberfrugter? Det stod i hvert fald på menuen her igår aftes. De er fyldt med krydret oksekød, bønner og løg – og så er de toppet med edamemecreme, frisk koriander og tortiliachips. En nem, sund og farverig aftensmad, serveret i et farverigt stel! Det var alt herfra, hav en dejlig weekend!

Mexi-fyldte peberfrugter

Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid35 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Fyldte peberfrugter

  • 400 g oksekød
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 dåse kidneybønner
  • olie til stegning
  • 3 peberfrugter

Mexi krydderi

  • 1 spsk. paprika
  • 1 spsk. oregano
  • 1 spsk. stødt koriander
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • 1 spsk. chiliflager eller pulver (mindre efter behov)
  • 1 tsk. salt

Edameme creme

  • 150 g edamemebønner
  • 1 moden avocado
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2-3 spsk. creme fraiche
  • salt og peber

Toppings og tilbehør

  • ris
  • 2 lime
  • tortillia chips
  • frisk chili
  • majs
  • frisk koriander

Sådan gør du

Fyldte peberfrugter

  • Tænd ovnen på 175 grader varm luft.
  • Hak løg fint og kom det i en gryde sammen med olie og alle krydderierne. Tilsæt også kødet, tomatpure, friskpresset hvidløg og kidney bønnerne. Svits, til kødet har fået nok.
  • Skær peberfrugterne i halve og pensel dem med olie på ydersiden. Kom dem i et fad.
  • Fyld peberfrugterne med kødfyldet og pres saften fra 2 limes over. Bag dem i ovnen ved 175 grader varm luft i 20-25 minutter.

Edameme creme

  • Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.

Anretning

  • Server dine peberfrugter med edemame creme, tortilla chips, koriander, frisk chili, majs og ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *