Vil du følge med? 👇
Chiagrød med græsk yoghurt og citron
Simpel chiagrød
Chiagrød med græsk yoghurt og citron er en fantastisk morgenmad eller eftermiddagsmåltid, hvis du spørger mig! Jeg har ikke altid været så vild med chiagrød, da jeg synes det er en smule ‘slimet’ i konsistensen. Men ved at blande den med græsk yoghurt får den en helt anden konsistens, og det smager bare dejligt! Derudover elsker jeg alt med citron, så jeg blander selvfølgelig også en smule revet citronskal i grøden.
Jeg laver den på havremælk eller mandelmælk, da det er med til at søde den en smule. Helt normal mælk kan også bruges.
Ved at komme blå birkes i, får den lidt ekstra knas og endnu flere små fine blå prikker. Hvis du topper den med chokolade og serverer den i små glas, så kan den faktisk også gå som en lille dessert.
Prøv også: min opskrift på chiagrød med mango og jordbær <<
Chiagrød med græsk yoghurt
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Chiagrød
- 2 dl havremælk eller anden mælk
- 2 dl græsk yoghurt (jeg brugte 10%)
- ½ dl chiafrø
- 1 spsk. blå birkes
- 1 tsk. vaniljepulver
- ½ citron, skal og saft herfra
Toppings
- granola
- blåbær
- chokolade
- citronskal
Sådan gør du
Chiagrød
- Kom alle ingredienser i en skål og bland det godt rundt.
- Lad det stå ude i 10 minutter inden du kommer det i køleskabet natten over.
Anretning
- Rør lidt rundt i chiagrøden og anret i skåle.
- Top med granola, bær, chokolade og lidt citronskal.