Chiagrød med græsk yoghurt og citron

Simpel chiagrød

Chiagrød med græsk yoghurt og citron er en fantastisk morgenmad eller eftermiddagsmåltid, hvis du spørger mig! Jeg har ikke altid været så vild med chiagrød, da jeg synes det er en smule ‘slimet’ i konsistensen. Men ved at blande den med græsk yoghurt får den en helt anden konsistens, og det smager bare dejligt! Derudover elsker jeg alt med citron, så jeg blander selvfølgelig også en smule revet citronskal i grøden.

Jeg laver den på havremælk eller mandelmælk, da det er med til at søde den en smule. Helt normal mælk kan også bruges.

Chiagrød med græsk yoghurt

Ved at komme blå birkes i, får den lidt ekstra knas og endnu flere små fine blå prikker. Hvis du topper den med chokolade og serverer den i små glas, så kan den faktisk også gå som en lille dessert.

Prøv også: min opskrift på chiagrød med mango og jordbær <<

Chiagrød med græsk yoghurt

Chiagrød med græsk yoghurt

5 fra 1 bedømmelse
Antal: 2 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Køleskabstid 8 timer
Samlet tid 8 timer 10 minutter

Det skal du bruge

Chiagrød

  • 2 dl havremælk eller anden mælk
  • 2 dl græsk yoghurt (jeg brugte 10%)
  • ½ dl chiafrø
  • 1 spsk. blå birkes
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • ½ citron, skal og saft herfra

Toppings

  • granola
  • blåbær
  • chokolade
  • citronskal

Sådan gør du

Chiagrød

  • Kom alle ingredienser i en skål og bland det godt rundt.
  • Lad det stå ude i 10 minutter inden du kommer det i køleskabet natten over.

Anretning

  • Rør lidt rundt i chiagrøden og anret i skåle.
  • Top med granola, bær, chokolade og lidt citronskal.
Kunne du lide opskriften?
5 fra 1 bedømmelse

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
ciagrød med græsk yoghurt
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
5 from 1 vote
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments