Vil du følge med? 👇
Fyldte peberfrugter med bønner og feta
Peberfrugter med vegetarfyld
Fyldte peberfrugter med bønner og feta. Hurra for hurtig og nem aftensmad! Det var tilfældet herhjemme i går, hvor en rest bønnegryde fra fryseren endte som fyld i et par røde peberfrugter med bønner og feta. Jeg serverede dem med cremede hvidløgsris og en god salat.
De fyldte peberfrugter er et godt indspark til madplanen hvis du ønsker flere vegetariske retter og kødfri dage og hvis du laver en stor portion bønnegryde, så kan du også prøve min vegetariske opskrift på bønnegryde med sellerimos – en skøn opskrift på smovset comfortfood.
Bønne-fyldte peberfrugter med feta
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Fyldte peberfrugter
- 3 stk. peberfrugt
- ½ portion bønnegryde (se link øverst)
- olivenolie
- en god håndfuld feta
- frisk koriander
Krydderurtedip (lidt på slum)
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 1 håndfuld frisk persille, finthakket
- lidt citronsaft
- 1 fed hvidløg, presset
- 2-3 dl cremefraiche eller græsk yoghurt
- lidt stødt spidskommen
- salt og peber
Tilbehør
- hvidløgsris (se link øverst)
Sådan gør du
Fyldte peberfrugter
- Tænd ovnen på 160 grader varm luft.
- Find et ildfastfad og smør lidt olie i bunden.
- Halver dine peberfrugter og tag kernerne ud. Pensel dem med lidt olivenolie og kom dem i fadet.
- Fordel din bønnegryde (eller anden fyld) i dine peberfrugter og top med smuldret feta.
- Bag i ovnen i ca. 30 minutter, eller til fetaen er ved at blive sprød-
Krydderurtedressing
- Kom alle ingredienser i en skål og smag til med stødt spidskommen, salt og peber.
Hvidløgsris (se link øverst)
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere