Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Bønne-fyldte peberfrugter med feta
Antal
4
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
55
minutter
min
Ingredienser
Fyldte peberfrugter
3
stk.
peberfrugt
½
portion
bønnegryde
(se link øverst)
olivenolie
en god håndfuld feta
frisk koriander
Krydderurtedip (lidt på slum)
1
håndfuld
frisk koriander
(finthakket)
1
håndfuld
frisk persille
(finthakket)
lidt
citronsaft
1
fed
hvidløg
(presset)
2-3
dl
cremefraiche
(eller græsk yoghurt)
lidt
stødt spidskommen
salt
friskkværnet peber
Tilbehør
hvidløgsris
(se link øverst)
Tilberedning
Fyldte peberfrugter
Tænd ovnen på 160 grader varm luft.
Find et ildfastfad og smør lidt olie i bunden.
olivenolie
Halver dine peberfrugter og tag kernerne ud. Pensel dem med lidt olivenolie og kom dem i fadet.
3 stk. peberfrugt
Fordel din bønnegryde (eller anden fyld) i dine peberfrugter og top med smuldret feta.
½ portion bønnegryde,
en god håndfuld feta
Bag i ovnen i ca. 30 minutter, eller til fetaen er ved at blive sprød-
Krydderurtedressing
Kom koriander, persille, citronsaft, hvidløg og cremefraiche i en skål og smag til med stødt spidskommen, salt og peber.
frisk koriander,
lidt citronsaft,
1 fed hvidløg,
2-3 dl cremefraiche,
lidt stødt spidskommen,
salt,
friskkværnet peber,
hvidløgsris,
1 håndfuld frisk persille
Hvidløgsris (se link øverst)