Grillspyd med halloumi

Nemme grillspyd

Grillspyd mad varieres i det uendelige, men her går min opskrift på de lækreste grillspyd med halloumi, kylling og grøntsager. De er vendt i en marinade af krydderurter, olivenolie, citron og hvidløg. Du kan både grille dem og bage dem i ovnen.

Den lækre halloumi ost er en fast ost fra Cypern, der smager piv-godt, når den grilles eller steges på panden. Derudover er den et rigtig godt altetnativ til kød og som del af vegetariske retter. Derfor kan du også med fordel lave disse spyd uden kød, og nøjes med halloumi osten.

Grillspyd med halloumi

Hvis du bruger træspyd, så skal du starte med at sætte dine spyd i blød i vand i ca. to timer inden du skal bruge dem. Så undgår du at de brænder på, på grillen.

Er du på udkig efter en opskrift på grillspyd med kød, så prøv min opskrift på grillspyd med kylling og nye kartofler.

TIP! Er du på udkig efter andre opskrifter til grillen, så se alle mine opskrifter på skøn grillmad og tilbehør lige her.

Grillspyd med kylling, grønt og halloumi

Vær den første til at bedømme!
Antal: 12 stk

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

Krydderurte-mariande

  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk purløg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ citron, saften herfra
  • 6 spsk. olivenolie
  • 1 tsk salt
  • lidt peber

Grillspyd

  • 1 squash, i grove stykker
  • ½ aubergine, i grove stykker
  • 1 peberfrugt, i grove stykker
  • 2 rødløg, i grove stykker
  • 150 g blommetomater, hele
  • 350 g kylling, i grove stykker
  • 200 g halloumi ost, i grove skiver

Sådan gør du

  • OBS: Bruger du træspyd, skal du starte med at sætte dine spyd i blød i vand i ca. to timer inden du skal bruge dem. Så undgår du at de brænder på i ovnen.

Krydderurte-mariande

  • Hak krydderurterne fint og kom dem i en skål. Pil og pres hvidløgene og kom også dem i skålen sammen med saften fra citronen, olie, salt og peber. Rør rundt.

Grillspyd

  • Skær alle ingredienser i passende størrelser til dine spyd og kom kylling i én skål og grøntsager i en ande. Fordel marinaden i begge skåle og bland det godt sammen.
  • Fordel skiftevis de forskellige ingredienser på dine spyd og læg dem derefter på en grill eller i en grillpande.
  • Grill eller bag dine spyd i 15 minutter eller til kyllingen er gennemstegt. Husk at vende dem undervejs!
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 417
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments