Vil du følge med? 👇
Simpel risalamande cheesecake
Risalamande med et twist
Cheesecake og risalamande er det bedste fra to verdener, så hvorfor ikke kombinere de to! Her får du opskriften på en simpel risalamande cheesecake serveret i glas. En ide til en nyfortolkning af den klassiske risalamande, som du kan servere til julefrokosten eller til juleaften.
De kan nemt laves dagen i forvejen, og stå klar i køleskabet til dagen efter.
Er du på udkig efter opskrifter til julens mange fester, så se mere her.
Cheesecake a la risalamande
Antal: 6 stk
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Kiksebund
- 200 g digestive kiks, knust
- 100 g smør, smeltet
Fyld
- 400 g kold risengrød
- 1 spsk. vaniljesukker
- 100 g flormelis
- 100 g flødeost naturel
- 2 dl fløde
Topping
- kirsebærsovs
Sådan gør du
Kiksebund
- Kom kiksene i en frysepose og knus dem til en lind masse.
- Smelt smørret og bland det med kiksene.
- Find 6 glas og tryk kikseblandingen ned i bunden.
Fyld
- Rør risengrød, flormelis, vaniljesukker og flødeost sammen.
- Pisk flødeskummen og vendt det forsigtigt i massen.
- Fordel fyldet i de 6 glas og kom dem derefter i køleskabet indtil de skal serveres (brug evt. en sprøjtepose).
- Inden servering fordeler du kirsebærsovs i de 6 glas.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere