Ramsløgspesto med solsikkekerner

Cremet grøn pesto

Ramsløgspeso med solsikkekerner! Det er forår og derfor ska det udnyttes at ramsløg er i sæson. De findes i mange skove rundt i Danmark, så hvis du alligevel er ude og gå en tur, så hold øjnene åbne efter ramsløg!

Pluk et par håndfulde, bring dem med hjem i køkkenet, og så er du ellers klar til at lave en skøn ramsløgspesto med solsikkekerner og parmesan.

Nyd den grønne pesto i en sandwich, i en salat eller som dip til grøntsagsstave.

Prøv også: min opskrift på basilikumspesto!

Ramsløgspesto med solsikkekerner
Ramsløgspesto med solsikkekerner

Ramsløgspesto med solsikkekerner

Vær den første til at bedømme!
Antal: 1 glas

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter

Det skal du bruge

  • 2 håndfulde friske ramsløg
  • 1 dl solsikkekerner
  • 50 g parmesanost
  • 1,5 dl olivenolie
  • lidt citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rist solsikkekerner på en pande uden fedtstof til de har fået farve.
  • Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til en ensartet masse.
  • Smag til med citron, salt og peber.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Har du lavet opskriften?Tag mig på Instagram med @emmaolsen.dk så jeg kan se din kreation!
Ramsløgspesto med solsikkekerner
Ramsløgspesto med solsikkekerner
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 286
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments