Nem opskrift på hjemmelavet hummus

Cremet hummus

Her får du en nem opskrift på hjemmelavet hummus, en cremet og krydret kikærtedip! Hummus kan bruges på mange måder – eksempelvis i din sandwich eller pita, som dip til grøntsagstave eller som tilbehør til falafler. Derudover kan du også servere den ovenpå fladbrød med grillet halloumi.

Hummus

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter

Det skal du bruge

  • 1 dåse kikærter (240 g drænet vægt)
  • 2 spsk. tahin
  • en god olivenolie
  • ½ citron, saften herfra
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 isterning
  • frisk persille til pynt
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kom kikærter, tahin og lidt olivenolie i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens.
  • Tilføj citronsaft, hvidløg, spidskommen, 1 isterning og blend igen. Spæd til med olivenolie lidt ad gangen til du får den ønskede konsistens.
    Et trick til en topcremet hummus er, at tilføje 1 isterning undervejs! Prøv det!
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 412
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments