Vil du følge med? 👇
Knuste kartofler med kun 4 ingredienser
Simpelt tilbehør
Her får du opskriften på det nemmeste tilbehør til aftensmaden! Det er nemlig knuste kartofler med kun 4 ingredienser! Alt du skal bruge er en god stak kartofler, hvidløgssmør, olivenolie og frisk parmesan.
Kog dine kartofler, giv dem et kærligt tryk, pensel med olivenolie og top med hvidløgssmør og masser af friskreven parmesanost.
Vil du hæve sværhedsgraden bare en lillebitte smule, så prøv også min opskrift på knuste kartofler med kryddersmør!
Knuste kartofler med 4 ingredienser
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 kg kartofler (små)
- 5 spsk. smør
- 2 fed hvidløg
- olivenolie til pensling
- frisk parmesanost
- flagesalt og peber
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand i ca. 20-25 min. Lad dem køle lidt af og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Brug nu bunden af en lille tallerken eller et glas til at give dem et tryk. De skal ikke gå helt i stykker, men udseendet gør ikke så meget.
- Pensel kartoflerne med olivenolie.
- Bland smør og presset hvidløg og fordel en klat på hver kartoffel.
- Riv en god mængde parmesan ost over kartoflerne og drys med flagesalt og peber.
- Bag i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader til de sprøde, og osten er smeltet. Tilføj evt. mere parmesan halvvejs og brug grillfunktionen til sidst, hvis du lige mangler den sidste sprødhed!
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere