Vil du følge med? 👇
Pasta med laks, fløde, gulerod og porre
Cremet pasta med laks
Cremet pasta med laks, fløde, gulerod og porre. En ægte hverdagsret der både er nem og hurtig at lave, og så smager den også virkelig godt. Det er en enkel anretning, hvor porrer og gulerod svitses af sammen med løg og hvidløg, hvorefter det overhældes med madlavningsfløde. Jeg krydrer det med citronskal og muskatnød, og så serverer jeg retten sammen med frisk pasta.
Prøv også: opskrift på gnocchi med laks og spinat i hvidvinssauce <<
Pasta med laks, fløde, gulerod og porre
Antal: 2 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 løg, finthakket
- 2 porrer, skåret i tynde ringe
- 1 stor gulerod, revet
- olivenolie til stegning
- 3 dl madlavningsfløde
- 1 dl grøntsagsboullion (du skal bruge en HEL terning)
- reven muskatnød
- reven citronskal
- salt og peber
- 2 stk. laksefillet (225 g)
Derudover
- 250 g frisk pasta
- ristede pinjekerner
- frisk basilikum
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
- Sautér løg og hvidløg i en dyb pande i lidt olie. Tilsæt porrer og gulerod og lad det stege med i ca. 5 minutter.
- Hæld fløden og boullionvand ved og lad det småkoge i et par minutter. Smag til med friskreven muskatnød, citronskal samt salt og peber.
- Fordel grøntsagsblandingen i et fad og placer de to laksefiletter ovenpå. Bag i ovnen i ca. 20 minutter, eller til laksen er gennembagt.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken og rist pinjekernerne på panden.
- Anret pasta og laks i flødesauce på tallerkener og top med pinjekerner og frisk basilikum.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
TIP: Er du i pastahumør? Så finder du mange flere opskrifter på nemme og lækre pastaretter til aftensmad og frokost på min blog.