Vil du følge med? 👇
Indianersuppe
Krydret suppe med oksekød og bacon
Denne opskrift på indianersuppe, som er en krydret suppe med oksekød og bacon, er den perfekte suppe at lune sig på i de kolde vintermåneder. Udover hakket oksekød og bacon, gemmer der sig også både gulerødder og peberfrugt i suppen. Jeg topper suppen med cremefraiche og rødbede og server eventuelt suppen med et stykke flute.
Du kan med fordel lave dobbeltportion når du er i sving, og så fryse suppen ned til en travl hverdagsaften.
Klik her for at se flere opskrifter på lækre supper.


Indianersuppe
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 150 g bacon i små tern
- 250 g løg (grofthakket)
- 4 fed hvidløg (presset)
- 700 g hakket oksekød
- 150 g gulerødder (i tern)
- 1 grøn peber (i tern)
- 1 gul peber (i tern)
- 2 dåser hakkede tomater
- 100 g tomatpuré
- 2 L oksebouillon
- 1½ tsk. paprika Reklamelink
- 1½ dl fløde
- salt
- friskkværnet peber
Toppings
- creme fraiche
- rødbede i tern
- frisk persille
- flute
Sådan gør du
- Svits bacon af på en pande og læg det derefter til side.
- Sauter derefter løg og hvidløg og brun kødet. Stil til side.
- Find en stor gryde og kom bacon, kød, løg og hvidløg heri sammen med gulerod, peberfrugt, hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon og paprika. Tilføj evt. lidt olivenolie, så det ikke brænder på
- Lad det kort koge op og lad det derefter stå og simre i ca. 30 minutter under låg. De sidste 10 minutter tilsættes fløden.
- Smag til med salt og peber og top med creme fraiche, rødbede og persille. Nyd evt. suppen med et stykke flute.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere