Vil du følge med? 👇
Indianersuppe
Krydret suppe med oksekød og bacon
Denne opskrift på indianersuppe, som er en krydret suppe med oksekød og bacon, er den perfekte suppe at lune sig på i de kolde vintermåneder. Udover hakket oksekød og bacon, gemmer der sig også både gulerødder og peberfrugt i suppen. Jeg topper suppen med cremefraiche og rødbede og server eventuelt suppen med et stykke flute.
Du kan med fordel lave dobbeltportion når du er i sving, og så fryse suppen ned til en travl hverdagsaften.
Klik her for at se flere opskrifter på lækre supper.
Indianersuppe
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 150 g bacon i små tern
- ½ dl olie
- 250 g løg, grofthakket
- 4 fed hvidløg, presset
- 700 g hakket oksekød
- 150 g gulerødder, i tern
- 1 grøn peber, i tern
- 1 gul peber, i tern
- 2 dåser hakkede tomater
- 100 g tomatpuré
- 2 l oksebouillon
- 1½ tsk. paprika
- 1½ dl fløde (tilsættes til sidst)
- salt og peber
Toppings
- creme fraiche
- rødbede i tern
- frisk persille
- flute
Sådan gør du
- Svits bacon af på en pande og læg det derefter til side.
- Sauter derefter løg og hvidløg og brun kødet. Stil til side.
- Find en stor gryde og kom bacon, kød, løg og hvidløg heri sammen med gulerod, peberfrugt, hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon og paprika.
- Lad det kort koge op og lad det derefter stå og simre i ca. 30 minutter under låg. De sidste 10 minutter tilsættes fløden.
- Smag til med salt og peber og top med creme fraiche, rødbede og persille.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere