Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Indianersuppe
Antal
4
personer
Forb. tid:
30
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
Ingredienser
150
g
bacon i små tern
½
dl
olie
250
g
løg
(grofthakket)
4
fed
hvidløg
(presset)
700
g
hakket oksekød
150
g
gulerødder
(i tern)
1
grøn
peber
(i tern)
1
gul
peber
(i tern)
2
dåser
hakkede tomater
100
g
tomatpuré
2
L
oksebouillon
1½
tsk.
paprika
1½
dl
fløde
salt
friskkværnet peber
Toppings
creme fraiche
rødbede i tern
frisk persille
flute
Tilberedning
Svits bacon af på en pande og læg det derefter til side.
150 g bacon i små tern
Sauter derefter løg og hvidløg og brun kødet. Stil til side.
250 g løg,
4 fed hvidløg,
700 g hakket oksekød
Find en stor gryde og kom bacon, kød, løg og hvidløg heri sammen med gulerod, peberfrugt, hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon og paprika.
150 g gulerødder,
1 grøn peber,
1 gul peber,
2 dåser hakkede tomater,
100 g tomatpuré,
2 L oksebouillon,
1½ tsk. paprika
Lad det kort koge op og lad det derefter stå og simre i ca. 30 minutter under låg. De sidste 10 minutter tilsættes fløden.
1½ dl fløde
Smag til med salt og peber og top med creme fraiche, rødbede og persille. Nyd evt. suppen med et stykke flute.
salt,
friskkværnet peber,
creme fraiche,
rødbede i tern,
frisk persille,
flute