Svits bacon af på en pande og læg det derefter til side.
150 g bacon i små tern
Sauter derefter løg og hvidløg og brun kødet. Stil til side.
250 g løg, 4 fed hvidløg, 700 g hakket oksekød
Find en stor gryde og kom bacon, kød, løg og hvidløg heri sammen med gulerod, peberfrugt, hakkede tomater, tomatpuré, oksebouillon og paprika. Tilføj evt. lidt olivenolie, så det ikke brænder på
150 g gulerødder, 1 grøn peber, 1 gul peber, 2 dåser hakkede tomater, 100 g tomatpuré, 2 L oksebouillon, 1½ tsk. paprika
Lad det kort koge op og lad det derefter stå og simre i ca. 30 minutter under låg. De sidste 10 minutter tilsættes fløden.
1½ dl fløde
Smag til med salt og peber og top med creme fraiche, rødbede og persille. Nyd evt. suppen med et stykke flute.