Vil du følge med? 👇
Cremet spaghetti med gorgonzola og svampe
Lækker pastaret
Cremet spaghetti med gorgonzola og svampe er en smagfuld pastaret med kylling, soltørret tomat, spinat, persille og nødder – perfekt til et glas hvidvin og et godt selskab!
Retten kan også laves med almindelige pasta i stedet for spaghetti. Ønsker du en vegetarisk udgave, så kan du sagtens undlade kylling.
Klik her for flere opskrifter på lækre pastaretter.
Pasta gorgonzola med svampe og soltørret tomat
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 350 g pasta eller spaghetti
- 200 g bacon i tern
- 450 g kylling, i mundrette stykker (kan undlades)
- 2 løg, grofthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 150 g soltørret tomat, skåret i mindre stykker
- 200 g champignon eller blandede svampe, grofthakket
- 100 g frisk spinat
- 80 g gorgonzola, skåret i små tern (evt. mindre efter smag)
- 50 g hasselnødder/mandler, grofthakket
- 1 bundt frisk persille, finthakket
- olie til stegning
- salt og peber
Sådan gør du
- Kog pasta efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
- Find en gryde og rist baconen deri og læg det til side.
- Kom nu godt med olie ved, og steg kyllingen og læg også den til side.
- Kom igen lidt olie ved og svits nu løg, hvidløg og champignon i 3-5 minutter.
- Tilsæt soltørret tomat, spinat, pasta, gorgonzola, bacon og kylling og lad det blive varmet godt igennem og lad retten få en dejlig cremet konsistens.
- Hæld halvdelen af de hakkede hasselnødder og halvdelen af den friske persille i gryden og bland rundt. Gem resten til servering. Smag til med salt og peber.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere