Cremet spaghetti med gorgonzola og svampe

Lækker pastaret

Cremet spaghetti med gorgonzola og svampe er en smagfuld pastaret med kylling, soltørret tomat, spinat, persille og nødder – perfekt til et glas hvidvin og et godt selskab!

Retten kan også laves med almindelige pasta i stedet for spaghetti. Ønsker du en vegetarisk udgave, så kan du sagtens undlade kylling.

Klik her for flere opskrifter på lækre pastaretter.

Efterårspasta med gorgonzola
Pasta gorgonzola med svampe og soltørret tomat

Pasta gorgonzola med svampe og soltørret tomat

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Det skal du bruge

  • 350 g pasta eller spaghetti
  • 200 g bacon i tern
  • 450 g kylling, i mundrette stykker (kan undlades)
  • 2 løg, grofthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 150 g soltørret tomat, skåret i mindre stykker
  • 200 g champignon eller blandede svampe, grofthakket
  • 100 g frisk spinat
  • 80 g gorgonzola, skåret i små tern (evt. mindre efter smag)
  • 50 g hasselnødder/mandler, grofthakket
  • 1 bundt frisk persille, finthakket
  • olie til stegning
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pasta efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
  • Find en gryde og rist baconen deri og læg det til side.
  • Kom nu godt med olie ved, og steg kyllingen og læg også den til side.
  • Kom igen lidt olie ved og svits nu løg, hvidløg og champignon i 3-5 minutter.
  • Tilsæt soltørret tomat, spinat, pasta, gorgonzola, bacon og kylling og lad det blive varmet godt igennem og lad retten få en dejlig cremet konsistens.
  • Hæld halvdelen af de hakkede hasselnødder og halvdelen af den friske persille i gryden og bland rundt. Gem resten til servering. Smag til med salt og peber.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments