Crispy laks med mangosalsa

Crispy laks med mangosalsa
Crispy laks med mangosalsa

Prøv denne opskrift på crispy laks med mangosalsa, som jeg har lavet i samarbejde med søde Madmusen. Det er en nem og hurtig opskrift, som kan nydes til både frokost og aftensmad. Den består af crispy laks, som er lavet med en lækker pankoblanding med smag fra paprika og hvidløg. Derudover består denne lækre bowl af en mangosalsa med avocado, peberfrugt og koriander. Til sidst topper jeg med chilimayo og sesamfrø.

Crispy laks med mangosalsa

Crispy laks med mangosalsa

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

Crispy laks

  • ris til 4 personer
  • 400 g laksefilet
  • 1 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 2 dl pankorasp
  • 1 spsk. paprika
  • 2 tsk. oregano
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • salt og peber
  • olivenolie

Mangosalsa

  • 1 mango
  • 2 avocadoer
  • 1 rødløg
  • 1 rød peber
  • 2 håndfulde koriander
  • 1 lime
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Chili mayonnaise

  • 1,5 dl mayonnaise
  • 2-3 spsk. sriracha
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Sådan gør du

Crispy laks

  • Tænd ovnen på 220°.
  • Dup laksen med køkkenrulle og skær den derefter i ca. 1,5 cm. store tern.
  • Hæld hvedemel i en dyb tallerken og hæld panko, paprika, oregano og hvidløgspulver og salt i en anden tallerken. Pisk æggen sammen i en tredje.
  • Dyp først laksen i hvedemel, derefter æg og til sidst i panko-blandingen.
  • Pensel eller sprøjt med olivenolie og placer laksen på en bageplade med bagepapir. Sørg for at de ikke lægger oveni hinanden.
  • Sæt laksen i ovnen i ca. 10-12 minutter afhængig af størrelsen. De skal være gyldne og sprøde.

Mangosalsa

  • Hak rødløg, avocado, mango, rød peber og koriander fint.
  • Hæld grøntsagerne i en skål sammen med saften fra en lime, lidt olivenolie og salt og peber.
  • Krydder med salt og peber.

Chili mayonnaise

  • Bland mayonnaise, sriracha og hvidløg sammen.

Servering

  • Kog risen efter anvisning på pakken.
  • Kom ris, crispy laks mangosalsa i en skål.
  • Top med chilimayo og sesamfrø.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 400
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments