Vil du følge med? 👇
Stuvet spidskål med frikadeller
Prøv denne opskrift på stuvet spidskål med frikadeller – en opdateret udgave af klassikeren som du nok kender. Det er super nemt og hurtigt og lave, og så smager det bare dejlig! Jeg svitser spidskål på panden og blander det med en hjemmerørt persillesauce fra Butchery. Har du ikke denne persillesauce-mix ved hånden kan du også bruge fløde eller madlavningsfløde. Frikadellerne laver jeg også med en nem og hurtig krydderimix hvor alt jeg skal bruge er kyllingefars og mælk. Jeg har så valgt også at blande revet squash, feta og persille i farsen, men dette kan sagtens undlades. Se opskriften herunder.
Stuvet spidskål med frikadeller
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Stuvet spidskål
- 1 spidskål
- olivenolie (til stegning)
- 1 pose butchery persille sauce (eller 2,5 dl fløde)
- 2½ dl mælk (eller fløde)
Kyllingefrikadeller
- 1 pose butchery frikadellemix
- 500 g kyllingefars
- 1 dl mælk
- ½ squash
- 100 g feta
- 2 håndfulde frisk persille
Sådan gør du
Stuvet spidskål
- Snit kålen fint og sauter den på panden i lidt olie.
- Kom indholdet af persillesauce-mixen i en gryde sammen med fløde eller mælk.
- Pisk sammen og kog op til en cremet sauce.
- Vend saucen i panden med spidskål og varm godt igennem.
- Har du ikke persillsauce-mix kan du også bruge 2-2½ dl fløde eller madlavningsfløde og krydre med dine ynglings krydderier.
Kyllingefrikadeller
- Bland kyllingefars med 1 pose frikadellemix og 1 dl mælk. Form til frikadeller og steg på panden i smør eller olie.
- Nyd din stuvede spidskål og frikadeller. Pynt evt. med granatæble og persille.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere