Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Stuvet spidskål med frikadeller
Antal
4
personer
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
Stuvet spidskål
1
spidskål
olivenolie
(til stegning)
1
pose
butchery persille sauce
(eller 2,5 dl fløde)
2½
dl
mælk
(eller fløde)
Kyllingefrikadeller
1
pose
butchery frikadellemix
500
g
kyllingefars
1
dl
mælk
½
squash
100
g
feta
2
håndfulde
frisk persille
Tilberedning
Stuvet spidskål
Snit kålen fint og sauter den på panden i lidt olie.
Kom indholdet af persillesauce-mixen i en gryde sammen med fløde eller mælk.
Pisk sammen og kog op til en cremet sauce.
Vend saucen i panden med spidskål og varm godt igennem.
Har du ikke persillsauce-mix kan du også bruge 2-2½ dl fløde eller madlavningsfløde og krydre med dine ynglings krydderier.
Kyllingefrikadeller
Bland kyllingefars med 1 pose frikadellemix og 1 dl mælk. Form til frikadeller og steg på panden i smør eller olie.
Nyd din stuvede spidskål og frikadeller. Pynt evt. med granatæble og persille.