Vil du følge med? 👇
Grillede asparges med burrata
Grillede asparges
Grillede asparges med burrata og saltmandler er det perfekte tilbehør til middagsbordet. Det er simpelt og hurtigt at forberede, og så kan man ikke andet end at komme i sommerstemning, når der er grillede asparges på menuen!
For at få lidt sprødhed til den ellers cremede og lækre burrata ost, topper jeg dem med hjemmelavede saltmandler.
Retten får en skøn syrlighed fra friskreven citronskal og sødme fra akaciehonning, som jeg har sprøjtet over de grillede asparges i fine tynde linjer til sidst.
Du behøver ikke en grill for at lave det lækre tilbehør. Har du en grillpande, så smid dine asparges derpå.
Se også min opskrift på grillede gulerødder med honning og feta <<
TIP! Er du på udkig efter andre opskrifter til grillen, så se alle mine opskrifter på skøn grillmad og tilbehør lige her.
Grillede asparges med burrata
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 2 bundt grønne asparges
- olivenolie
- 1 kugle burrata
- 1 håndfuld hakkede saltmandler (se link øverst)
- akaciehonning
- citronskal fra en økologisk citron
- flagesalt og peber
Sådan gør du
- Knæk bunden af dine asparges og vend dem i olivenolie, salt og peber.
- Kom dem på den varme grill og vend undervejs. De skal være møre, men stadig have lidt bid!
- Placer på et fad og fordel den cremede burrata ost ovenpå.
- Drys med grofthakkede saltmandler og riv citronskal over.
- Afslut med at sprøjte lidt akacie honning over og drys med flagesalt og peber.