Vil du følge med? 👇
Chokolade crunch bar
Nem snack
Jeg har et bud på din næste snack, nemlig denne chokolade crunch bar med kun 3 ingredienser – chokolade, peanutbutter og riskiks. Nyd dem som en lille eftermiddagssnak, aftensnack eller hapser i løbet af dagen, når den lille sult trænger sig på.
Opbevar dem i køleskabet og bræk et stykke af, når den lille sult sniger sig på.
Er du på udkig efter andre snacks så prøv også min opskrift på snickerskugler eller kokoskugler.
Chokolade crunch bar
Antal: 1 plade
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 200 g mørk chokolade
- 2 spsk. peanutbutter
- 5 riskiks, knust
- evt. hindbærdrys til pynt
Sådan gør du
- Smelt chokoladen i mikroovnen ved at komme det i en glasskål eller anden skål der kan tåle varmen. Rør hvert 30. sekund så du sikrer dig, at den ikke brænder på. Kom chokoladen i en stor skål.
- Bland peanutbutteren i skålen og rør rundt til du får en ensartet konsistens.
- Tilføj knuste riskiks og rør det hele godt sammen.
- Fordel i et en form med bagepapir og pynt evt. med hindbærdrys.
- Kom på køl i en time og knæk den derefter i små stykker.
- Opbevar i en tætlukket beholder i køleskabet.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere