Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Emma Olsen
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • Mine 20 bedste opskrifter på lækre pastaretter
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • Mine 20 bedste opskrifter på lækre pastaretter
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
Emma Olsen

Forside › Vegetarisk › Side 2

Vegetarisk

rosenkålssalat med æble
  • 0-15 min
  • Aftensmad, Frokost

Rosenkålssalat med æbler

Greenie
  • 0-15 min
  • Morgenmad

Greenie med avocado og spinat

hokkaidosuppe
  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Cremet hokkaidosuppe

avocado pesto wrap
  • 0-15 min
  • Frokost

Avocado pesto wrap på 10 minutter

  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

Grønkålssalat med feta og granatæble

Grønkålssalat
  • 0-15 min
  • Aftensmad, Frokost

Grønkålssalat med granatæble og appelsin

rødkålssalat
  • 0-15 min
  • Aftensmad

Rødkålssalat med æble og appelsin

grøn spagetti i spinatsauce
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Hovedret

Grøn spaghetti i spinatsauce

spidskålssalat
  • 0-15 min
  • Aftensmad, Frokost

Sprød spidskålssalat

asiatisk nudelsalat
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Hovedret

Asiatisk nudelsalat

vegetarisk one pot pasta
  • 15-30 min
  • Aftensmad
  • Hovedret

One Pot Pasta Vegetar

nem tomatsuppe
  • 45-60 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Hjemmelavet tomatsuppe

Forrige
1 2 3 4 5 … 8
Næste
Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 17954499287855699
Frokost eller aftensmad på 15 min! Prøv denne Canjun Chicken Avocado Wrap🫔🥑 OPSKRIFT 👇🏼
1 stk. kyllingbryst
2 tortilla pandekager
1 avocado
1 tomat
2 håndfulde frisk spinat
1 håndfuld revet cheddarost
Canjun krydderi
2 tsk. hvidløgspulver 
2 tsk. løgpulver 
1 tsk. oregano 
1 tsk. timian 
1 tsk. paprika 
1 tsk. cayennepeber
salt og peber

Sådan gør du:
Bland krydderierne sammen til din Cajun krydderiblanding.

Skær kyllingen over på langs, så du får 2 tynde skiver.

Krydder kyllingen og steg den derefter i en paninimaskine eller på en almindelig pande. Skær kyllingen i tynde strimler.

Mas avocadoen og skær tomaten i skiver.

Fordel mast avocado, tomat, spinat, revet ost og kylling i din tortilla wrap og folk den sammen fra enderne og rul.

Steg den i din paninimaskine eller på panden på begge sider i lidt olie.

Skær din wrap over på midten og nyd med det samme.

#cajun #cajunchicken #wrap #panini #avocado #chicken #food #easymeals #easyrecipes
Open post by emmaolsen.dk with ID 18097026862719439
Som lovet en lille guuuuide til 8 dage i campervan i Montenegro!! 🫶🏼🇲🇪 🌞 Gem opslaget hvis du overvejer! 
#montenegro #montenegrotravel #guide #travelguide #lakeskadar #durmitor #durmitornationalpark #stavna #van #campervan #campervanlife #balkan
Open post by emmaolsen.dk with ID 17896510989146764
Elsker du Solero-is så må du prøve denne😍🌼 Total lækker sommerdessert med smag af passionsfrugt og mango. 
OPSKRIFT👇🏼
300 g ladyfingers (italiensk kiks som kan købes i de fleste supermarkeder)
2 dl mangojuice
6 stk passionsfrugt
Mascarpone creme
500 g mascarpone
2½ dl piskefløde
50 g floremelis 
1 stk. vaniljestang (eller 1 tsk. vaniljesukker)
1 økologisk lime eller citron (skallen herfra)

Sådan gør du:
Kom mascarpone, fløde, floremelis, vanilje og citronskal i en skål og pisk sammen til du får en cremet og lækker konsistens. Pas på med ikke at overpiske, da cremen så vil skille!

Hæld mangojuicen op i en skål og vend ladyfingers i dem, så de er vædet over det hele og kan suge en masse smag.

Placer de dyppede ladyfingers I bunden af et fad på ca. 20×20 cm., og fortsæt indtil du har 1 lag af ladyfingers

Fordel halvdelen af mascarpone cremen på kagen.

Skær 3 passionsfrugterne over på midten og tag saft og kød ud. Fordel dette oven på cremen.

Gentag det hele med et nyt lag ladyfingers, creme og passionsfrugt på toppen.

Skal du prøve 😍
Open post by emmaolsen.dk with ID 18067550756278168
Tacos med crispy blomkål, rød spidskål og tzatziki😍 OPSKRIFT 👇🏼
400 g blomkål (i buketter)
1 spsk. olivenolie
1 spsk. akaciehonning 
1 tsk. sød paprika 
1 tsk. røget paprika
½ tsk. chiliflager 
salt
friskkværnet peber

Derudover
200 g rød spidskål
1 håndfuld frisk koriander
1 spsk. æblecidereddike 
1 spsk. olivenolie
salt og peber
bløde tacos
tzatziki (se opskrift på emmaolsen.dk)

Sådan gør du:
Crispy blomkål
Pluk blomkål i små buketter og kom i en skål sammen med olivenolie akaciehonning, sæd paprika, røget paprika, chiliflager, salt og friskkværnet peber.

Rør sammen og fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen ved 200° varmluft i ca. 20 minutter eller til blomkålen er sprød. Du kan også lave det i en airfryer for at få blomkålen endnu mere sprød.

Derudover:
Hak rød spidskålfint og vend det i en skål med æblecidereddike, olivenolie, finthakket koriander og slat og peber.

Lun de bløde tacos i ovnen og server med rød spidskål, crispy blomkål og tzatziki. 

Værsgo!
Open post by emmaolsen.dk with ID 17880430206366923
Butter Chicken | smager bare godt hver gang! OSPKRIFT 👇🏼

Det skal du bruge (4 Pers):
 dåse hakkede tomater
3 spsk. tomatpuré
1 dl græsk yoghurt 10%
1 tsk. stødt kardemomme 
2 tsk. stødt spidskommen 
2 tsk. garam masala
2 tsk. gurkemeje 
1 tsk. chiliflager 
3 cm. frisk ingefær
3 fed hvidløg
1 tsk. sukker
1 tsk. groft salt 
friskkværnet peber
500 g kyllingebryst
50 g smør
1 løg
1 dl fløde

Til servering:
ris
naanbrød
frisk koriander

Sådan gør du:
Hak løg, pres hvidløget og riv ingefæren. Gem løgene til senere.

Kom alle krydderier, chili, sukker, salt, peber, tomatpuré, hakkede tomater, græsk yoghurt, hvidløg og ingefær i en blender (du kan også bruge en stavblender) og blend til en ensartet sauce.

Skær kyllingen i små tern og kom den i en skål. Hæld saucen over og dæk til med et låg eller husholdningsfilm. Stil på køl i minimum 30 minutter og gerne mere. Hvis du har tiden så forbered kyllingen dagen forinden, så den kan stå og trække en masse smag til sig.

Hak løget fint og sautér det i en dyb pande eller gryde med smørret.

Tilføj din kylling og sauce og lad det koge op kort. Tilføj fløde og lad retten småsimre i 30-35 minutter eller til kyllingen er gennemstegt.

Smag til med salt og peber.
Open post by emmaolsen.dk with ID 17882250051244308
Lidt mere 🇲🇪🏔️🌞🛻
TikTok Instagram Pinterest Facebook E-mail
Kategorier

Alle opskrifter (501) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (5) Grillmad (24) Kage (51) Kartoffelsalat (7) Madtærter (13) Nudler (13) One Pot Pasta (4) Pastaretter (73) Pastasalat (4) Risotto (6) Risretter (15) Salater (70) Simremad (24) Supper (17) Søde sager (86) Tilbehør, toppings og dips (52)

Måltid

Aftensmad (300) Frokost (163) Morgenmad (37) Snack (43)

Retter

Dessert (80) Forret (59) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (78) 15-30 min (170) 30-45 min (100) 45-60 min (64) 60+ min (78)

Anledning

Brunch (49) Forret til nytår (28) Fødselsdagsmad (41) Gæstemad (40) Hovedret til nytår (7) Julemad (42) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (93) Påskemad (14) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (29) Tapas (52)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (25) Dansk (57) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (71) Mellemøstlig (8) Mexicansk (18)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Rate This Recipe

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required