Vil du følge med? 👇
Frugtsalat med mascarponecreme
Abemad
Frugtsalat med mascarponecreme! Frugtsalat eller ‘abemad’, som det også kaldes, er en skøn dessert som hitter hos hele familien. I stedet for den klassiske råcreme har jeg har lavet en simpel mascarponecreme med et strejf af citron. Mascarpone er en cremet friskost af cremefraiche og fløde. Det smager skønt og giver et friskr twist til den klassiske dessert.
Frugtsalaten kan serveres året rundt. Brug de frugter og bær, der er i sæson. Om sommeren er det selvfølgelig friske bær der pryder salaten, mens det om vinteren kan være appelsin og pære.
Frugtsalat
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- blandet frugt, (jordbær, blåær, ananas, mandarin, banna, æble, kiwi mm)
- 130 g creme fraiche 18 %
- 100 g mascarpone
- 30 g flormelis
- 1 tsk. vaniljepulver
- ½ citron, skallen herfra
- finthakket chokolade
Sådan gør du
- Skær frugten i grove stykker og fordel det på et fad. Drys med finthakket chokolade.
- Bland alle ingredienser til mascarponecremen og smag til med citronskal. Ønsker du den lettere, tilsæt da mere cremefraiche.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere