Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Frugtsalat
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
blandet frugt
(jordbær, blåær, ananas, mandarin, banna, æble, kiwi m.m.)
130
g
creme fraiche 18 %
100
g
mascarpone
30
g
flormelis
1
tsk.
vaniljepulver
½
økologisk citron
(skallen herfra)
chokolade
(finthakket)
Tilberedning
Skær frugten i grove stykker og fordel det på et fad. Drys med finthakket chokolade.
blandet frugt,
chokolade
Bland mascarpone, creme fraiche, flormelis og vanilje pulver. Smag til med citronskal. Ønsker du den lettere, tilsæt da mere cremefraiche.
130 g creme fraiche 18 %,
100 g mascarpone,
30 g flormelis,
1 tsk. vaniljepulver,
½ økologisk citron