Vil du følge med? 👇
Æblecrumble med havregryn og mandler



Den nemmeste æblekage
Opskrift på den nemmeste æblecrumble med havregryn og mandler. En rigtig efterårskage, som du lynhurtig kan bikse sammen til dig og dine gæster. Har du æbler i haven, så brug de. Ellers gå efter nogle syrlige æbler, når du handler ind.
Nyd kagen sammen med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis.
Prøv også: min opskrift på æbletrifli med ricotta <<

Æblecrumble
Antal: 6 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Æblebund
- 10 g smør
- 3 store udskrællede æbler
- 3 spsk. rørsukker
- 1½ tsk. stødt kanel
Crumble
- 2 dl finvalsede havregryn
- 1 dl hvedemel
- 100 g finthakkede mandler
- 3 spsk. rørsukker
- 100 g koldt smør
Sådan gør du
- Smør en form med smør og skær æbler i tynde skiver. Læg dem i formen.
- Bland kanel og rørsukker og drys over æblerne.
- Bland havregryn, mel, mandler og sukker. Skær smørret i små tern og smuldre det i melen.
- Drys den smuldrene dej over æblerne og bag kagen i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
- Server med flødeskum eller cremefraiche.
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere
