Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Æblecrumble
Antal
6
personer
Forb. tid:
18
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
48
minutter
min
Ingredienser
Æblebund
10
g
smør
3
store
udskrællede æbler
3
spsk.
rørsukker
1½
tsk.
stødt kanel
Crumble
2
dl
finvalsede havregryn
1
dl
hvedemel
100
g
finthakkede mandler
3
spsk.
rørsukker
100
g
koldt smør
Tilberedning
Smør en form med smør og skær æbler i tynde skiver. Læg dem i formen.
Bland kanel og rørsukker og drys over æblerne.
Bland havregryn, mel, mandler og sukker. Skær smørret i små tern og smuldre det i melen.
Drys den smuldrene dej over æblerne og bag kagen i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
Server med flødeskum eller cremefraiche.