Vil du følge med? 👇
Nem opskrift på hjemmelavet hummus
Cremet hummus
Her får du en nem opskrift på hjemmelavet hummus, en cremet og krydret kikærtedip! Hummus kan bruges på mange måder – eksempelvis i din sandwich eller pita, som dip til grøntsagstave eller som tilbehør til falafler. Derudover kan du også servere den ovenpå fladbrød med grillet halloumi.
Hummus
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
- 1 dåse kikærter (240 g drænet vægt)
- 2 spsk. tahin
- en god olivenolie
- ½ citron, saften herfra
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 isterning
- frisk persille til pynt
- salt og peber
Sådan gør du
- Kom kikærter, tahin og lidt olivenolie i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens.
- Tilføj citronsaft, hvidløg, spidskommen, 1 isterning og blend igen. Spæd til med olivenolie lidt ad gangen til du får den ønskede konsistens. Et trick til en topcremet hummus er, at tilføje 1 isterning undervejs! Prøv det!
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere