En sprød og smagfuld tacooplevelse – helt uden kød

Hvis du er på jagt efter en nem vegetarisk opskrift, som både er fyldt med smag, sprødhed og farver, så er de her vegetar tacos med crispy blomkål lige noget for dig. Her får du en omgang tacos, men i en lettere, grønnere version, der samtidig er virkelig mættende. Jeg serverer dem ofte når jeg har gæster, da de virkelig lyser op på bordet! Derudover, så er de også superfine som en appetizer eller forret.

tacos med crispy blomkål
tacos med crispy blomkål
tacos med crispy blomkål

Vegetar tacos med crispy blomkål

Vær den første til at bedømme!
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Det skal du bruge

Crispy blomkål

  • 400 g blomkål (i buketter)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 tsk. sød paprika
  • 1 tsk. røget paprika
  • ½ tsk. chiliflager
  • salt
  • friskkværnet peber

Derudover

  • 200 g rød spidskål
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • bløde tacos
  • tzatziki (se opskrift i opskriftsnoter)

Sådan gør du

Crispy blomkål

  • Pluk blomkål i små buketter og kom i en skål sammen med olivenolie akaciehonning, sæd paprika, røget paprika, chiliflager, salt og friskkværnet peber.
  • Rør sammen og fordel på en bageplade med bagepapir.
  • Bag i ovnen ved 200° varmluft i ca. 20 minutter eller til blomkålen er sprød. Du kan også lave det i en airfryer ved samme temperatur og tid for at få blomkålen endnu mere sprød.

Derudover

  • Hak rød spidskålfint og vend det i en skål med æblecidereddike, olivenolie, finthakket koriander og slat og peber.
  • Lun de bløde tacos i ovnen og server med rød spidskål og de crispy blomkål.

Emmas tips til opskriften

Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Print
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Videoopskrift tacos med crispy blomkål

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og jeg står bag madbloggen emmaolsen.dk. Jeg elsker at eksperimentere i køkkenet, skabe nye, spændende retter og udfolde min kreativitet gennem video og fotografi. Gå på opdagelse i mit madunivers, og lad dig inspirere til dit næste måltid!

Indlæg: 487
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments