Vil du følge med? 👇
Vegetar tacos med crispy blomkål
En sprød og smagfuld tacooplevelse – helt uden kød
Hvis du er på jagt efter en nem vegetarisk opskrift, som både er fyldt med smag, sprødhed og farver, så er de her vegetar tacos med crispy blomkål lige noget for dig. Her får du en omgang tacos, men i en lettere, grønnere version, der samtidig er virkelig mættende. Jeg serverer dem ofte når jeg har gæster, da de virkelig lyser op på bordet! Derudover, så er de også superfine som en appetizer eller forret.



Vegetar tacos med crispy blomkål
Antal: 4 personer
(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)
Det skal du bruge
Crispy blomkål
- 400 g blomkål (i buketter)
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. akaciehonning
- 1 tsk. sød paprika
- 1 tsk. røget paprika
- ½ tsk. chiliflager
- salt
- friskkværnet peber
Derudover
- 200 g rød spidskål
- 1 håndfuld frisk koriander
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber
- bløde tacos
- tzatziki (se opskrift i opskriftsnoter)
Sådan gør du
Crispy blomkål
- Pluk blomkål i små buketter og kom i en skål sammen med olivenolie akaciehonning, sæd paprika, røget paprika, chiliflager, salt og friskkværnet peber.
- Rør sammen og fordel på en bageplade med bagepapir.
- Bag i ovnen ved 200° varmluft i ca. 20 minutter eller til blomkålen er sprød. Du kan også lave det i en airfryer ved samme temperatur og tid for at få blomkålen endnu mere sprød.
Derudover
- Hak rød spidskålfint og vend det i en skål med æblecidereddike, olivenolie, finthakket koriander og slat og peber.
- Lun de bløde tacos i ovnen og server med rød spidskål og de crispy blomkål.
Emmas tips til opskriften
- Se min opskrift på hjemmelavet tzatziki!
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere