Fried pickle dip: den perfekte snackdip

Når det kommer til snacks, er fried pickle dip en af mine absolutte favoritter. Det er den perfekte kombination af friskhed, sprødhed og en smule “greasyness”, der gør den svær at modstå. Dippen er nem at lave og fuld af smag, hvor cornichoner, dild og sprød pankorasp spiller hovedrollerne. Jeg elsker at servere den med chips eller grøntsagsstænger, og den er altid et hit, når jeg har gæster.

Opskrift udgivet i samarbejde med Whiteaway

Fried Pickle Dip

Vær den første til at bedømme!

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter

Det skal du bruge

Dip

  • 200 g cream cheese
  • 200 g creme fraiche (18%)
  • 5 skiver ristet bacon
  • 1 stor drueagurk
  • 6 cornichoner
  • 2 spsk. vand fra drueagurke-glasset
  • 1 håndfuld dild
  • 2 spsk. hvidløgspulver
  • ½ økologisk citron (skal herfra)
  • salt og peber

Fried panko

  • 1 dl pankorasp
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 2 spsk. smør

Derudover

  • chips

Sådan gør du

  • Hak cornichoner, drueagurk og dild fint. Smuldre bacon i små stykker.
  • Kom all ingredienser til dippen i en blender eller minihakker og blend itl en cremet masse.
  • Rist panko på panden i smør sammen med finthakket dild. Rist til det bliver lysebrunt.
  • Kom dip i en lille skål og top med din crispy panko. Placer skålen på et fad og fordel chips omkring. Nyd nu den lækreste dip.
Kunne du lide opskriften?
Vær den første til at bedømme!

(Ris og ros er altid velkommen!)

Pin Del Udskriv
Vis mig din mad på IG!Tag mig endelig på Instagram med @emmaolsen.dk, hvis du laver mine opskrifter! Vil elske at dele dine billeder med mine følgere

Ingredienser

Denne fried pickle dip er en skøn kombination af cream cheese, creme fraiche, ristet bacon, hakket drueagurk og cornichoner, tilsat en smule drueagurkevand for ekstra smag. Dild og citronskal giver friskhed, mens hvidløgspulver giver noget smag. Toppingen består af sprødstegt pankorasp med smør og frisk dild, der giver en lækker tekstur, og som prikken over i’et serveres dippen med sprøde chips.

Sådan serverer jeg min fried pickle dip

  • Chips: Den klassiske makker til dippen. Jeg foretrækker tykke, riflede chips, da de kan holde til den cremede konsistens.
  • Grøntsagsstænger: Agurk, gulerødder og bladselleri passer perfekt til dippen.
  • Som burgerfyld: Brug dippen som en dressing i en burger – den giver både crunch og smag.
  • Til en greasy snack-tallerken: Kombiner dippen med mozzarella sticks, løgringe eller chicken wings.

Ofte stillede spørgsmål om fried pickle dip

Kan fried pickle dip laves i forvejen?

Ja! Dippen kan sagtens laves dagen før og opbevares i køleskabet. Tilsæt dog pankotoppingen lige inden servering for at bevare sprødheden.

Hvordan opbevarer jeg resterne?

Opbevar dippen i en lufttæt beholder i køleskabet. Den kan holde sig frisk i op til to dage.

Del med nogen du holder af
Emma Olsen
Emma Olsen

Mit navn er Emma, og på min madblog er der ingen regler for, hvad man må spise, og hvad man ikke må spise. Jeg tror på, at der skal være plads til lidt af det hele - også de søde sager. Du kan derfor frit gå på opdagelse i et indbydende madunivers, der rummer lidt af hvert til den madelskende.

Indlæg: 430
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments