Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Emma Olsen
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
  • Pastasalat

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
  • Pastasalat
Emma Olsen

Forside › Forret › Side 2

Forret

Der er intet som at starte en god middag med en lækker forret. Faktisk, så vil jeg ofte vælge en forret frem for en dessert, er du enig? Her på siden har jeg samlet en masse opskrifter på forretter, som du kan servere som en let lille hapser eller appetizer; som en mættende forret eller som del af hovedretten eller element på tapasbordet 🍲.

Røsti med flankesteak og bearnaise
  • 15-30 min
  • Aftensmad
  • Forret

Røsti med flankesteak og bearnaise

Kartoffel Rösti med laks
  • 15-30 min
  • Aftensmad
  • Forret

Kartoffelrösti med laks

Tortilla Juletræ
  • 15-30 min
  • Snack
  • Forret

Tortilla juletræ

Små juletræer med tunmousse
  • 15-30 min
  • Snack
  • Forret

Juletræer med tunmousse

Salat med grillede nektrariner
  • 0-15 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Salat med grillede nektariner og burrata

burrata salat
  • 0-15 min
  • Aftensmad
  • Forret

Burrata salat med tomat og balsamico

Quiche lorraine
  • 45-60 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Quiche Lorraine

sandwich med kartoffelbrød
  • 0-15 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret

Sandwich med kartoffelbrød

gulerodstacos
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost
  • Forret, Hovedret

Gulerodstacos

asiatiske kålruller
  • 30-45 min
  • Aftensmad
  • Forret, Hovedret

Asiatiske kålruller

aubergineruller med ricotta
  • 45-60 min
  • Aftensmad
  • Forret, Hovedret

Aubergineruller med ricotta og parmesan

Tomattærte med butterdej
  • 15-30 min
  • Aftensmad
  • Forret

Tomattærte med butterdej

Forrige
1 2 3 4 5
Næste
Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 17875851840332305
Oktober weekend 🍁☕️🏃‍♀️🍿🎬
Open post by emmaolsen.dk with ID 18104069983620690
Lav denne til madpakken i næste uge!😍✨ Orzo salat holder sig nemt i 2-3 dage i køleskabet og derfor er den genial at lave en stor portion af i dag, så du kan bruge den i løbet af ugen. 

Brug de grøntsager der er i sæson! Her er min basisOPSKRIFT👇🏼

250 g orzo pasta
100 g soltørret tomat
100 g rucola
1 lille rødløg
140 g fetaost
Andet grønt fx, agurk, tomat, sukkerærter mm

½ citron (skal herfra)
Vinaigrette dressing
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike (eller æblecidereddike)
2 tsk. honning 
1 tsk. sennep 
½ citron (saften herfra)
salt og peber

Sådan gør du: 
Kog orzo efter anvisning på pakken.

Bræk enderne af de grønne asparges og rist dem på panden i lidt olivenolie. Krydder med salt og peber. Skær i mundrette stykker.

Hak rødløg fint og smuldre fetaen.

Rør alle ingredienserne sammen til vinaigrette dressingen. Smag til med salt og peber.

Kom orzo pasta, asparges, rødløg og rucola i en skål. Overhæld med dressingen og drys med revet citronskal og fetaost.

Værsgo ✨
Open post by emmaolsen.dk with ID 18024762404666029
Efterååååår🍁🍂🎃🍿🎬🫶🏼
Open post by emmaolsen.dk with ID 18077442761087648
🍏🍎 To af jeres favoritter for tiden 👉🏼
Gammeldags æblekage og en klassisk ævlecrumble. Se opskrifterne herunder 👇🏼

Gammeldags æblekage:
1 kg æbler
1 dl sukker
1 spsk. vaniljesukker 
1 dl vand
½ citron (saften herfra)
2 dl fløde
100 g makroner

Sådan gør du:
Fjern kernehuset og skær æblerne i grove tern. Du kan sagtens beholde skraldet på, da det er med til at give en fin rødlig farve.

Kom æblerne i en gryde sammen med citronsaft, sukker, vand og vaniljesukker. Mængden af sukker afhænger af, hvor sure dine æbler er, så prøv dig lidt frem!

Lad æblerne koge op og skru derefter ned og lad dem småsimre under låg i 15-20 minutter. Rør undervejs, så det ikke brænder på.

Mas æblerne med en gaffel eller brug en stavblender til at blende til du har den ønskede konsistens. Jeg kan godt lide min æblekompot lidt grov, og derfor bruger jeg bare en gaffel.

Lad æblegrøden køle af inden du anretter i glas sammen med flødeskum og knuste makroner.

Kom først æblegrød i et glas efterfulgt ad makroner og flødeskum til sidst.

Æblecrumble:
100 g hvedemel 
100 g grovvalset havregryn 
40 g mandler 
80 g sukker
1 tsk. vaniljesukke
1 tsk. kanel 
150 g koldt smør
700 g æbler
1 spsk. brun farin (eller sukker)
3 tsk. kanel 
2 tsk. kardemomme (kan undlades)
1 tsk. vaniljesukker 
lidt citronsaft (kan undlades)

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180° varmluft.

Skær æblerne i tern på ca. 1 x 1 cm. og kom dem i bunden af et smurt ildfast fad. Du kan bruge et rundt tærtefad eller et rektangulært fad.

Drys brun farin, kanel, kardemomme, vaniljesukker og evt. lidt citronsaft over og vendt det godt sammen.

Bland mel, havregryn, mandler, sukker, vaniljesukker og kanel godt sammen.

Skær smør i tern og smuldre de i dejen. Brug hænderne til at samle en dejen til en let, smuldret konsistens.

Fordel crumblen over æblerne i fadet og bag nu kagen i 30-40 minutter til kagen er gylden.

Nyd kagen med cremefraiche eller flødeskum.
Open post by emmaolsen.dk with ID 18399773923191365
Hvad med en simpel wok til aftensmad bare?😍✨
OPSKRIFT👇🏼

450 g kylling
olivenolie
1,5 spsk. rød karrypasta (eller gul)
1 rødløg
1 spsk. friskrevet ingefær
2 fed hvidløg
125 g sukkerærter
1 peberfrugt
200 g gulerod
200 g broccoli
400 ml kokosmælk

Til servering
300 g nudler 
1 lime
40 g cashewnødder
1 håndfuld frisk koriander
2 forårsløg

Sådan gør du:
Hak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt og gulerod i strimler og pluk broccolien i små buketter. Halver sukkerærterne.

Skær kyllingen i mundrette stykker og steg på en dyb pande med lidt olivenolie sammen med løg og rød karrypasta. Steg i ca. 3 minutter ved middel varme.

Skru lidt ned for varmen og tilføj ingefær, hvidløg, peberfrugt, broccoli, gulerod og kokosmælk til panden.

Lad retten simre i 10 minutter. Vend undervejs så det ikke brænder på.

Kog nudlerne efter anvisning på pakken og vend dem i retten.

Smag til med salt og peber.

Server med lime, cashewnødder, frisk koriander og forårsløg.

Værsgo !
Open post by emmaolsen.dk with ID 18079300690822401
Retten jeg laver igen og igen oooog igen!!😍✨ Linsegryde med tofu, broccoli og peberfrugt. Klar på kun 25 min! Skriv et 🫶🏼 og jeg sender opskriften til dig!
TikTok Instagram Pinterest Facebook E-mail
Kategorier

Alle opskrifter (513) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (5) Grillmad (24) Kage (51) Kartoffelsalat (7) Madtærter (13) Nudler (15) One Pot Pasta (4) Pastaretter (74) Pastasalat (4) Pålægssalater (5) Risotto (6) Risretter (19) Salater (76) Simremad (27) Supper (17) Søde sager (86) Tilbehør, toppings og dips (57)

Måltid

Aftensmad (308) Frokost (166) Morgenmad (37) Snack (43)

Retter

Dessert (80) Forret (59) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (80) 15-30 min (171) 30-45 min (106) 45-60 min (67) 60+ min (78)

Anledning

Brunch (50) Forret til nytår (28) Fødselsdagsmad (41) Gæstemad (40) Hovedret til nytår (7) Julemad (43) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (93) Påskemad (15) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (29) Tapas (52)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (29) Dansk (61) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (74) Mellemøstlig (8) Mexicansk (18)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du feedback eller små tricks, der gjorde opskriften endnu bedre? Jeg ville elske, hvis du har lyst til at dele 🙌

A rating is required
A name is required
An email is required