Fortsæt til indhold
Ingen resultater
Emma Olsen
Ingen resultater
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig

Vil du følge med? 👇

📧  Send mig en mail!
📧  Send mig en mail!

Vil du følge med?  👉

Emma Olsen
  • Alle opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Forret
      • Aftensmad
      • Dessert
    • Retter
      • Forret
      • Hovedret
      • Dessert
    • Kategorier
      • Grillmad og grilltilbehør
      • Madtærter
      • Bowls
      • Supper
      • Simremad
      • Pastaretter
        • One Pot Pasta
      • Salater
        • Pastasalat
        • Kartoffelsalat
        • Pålægssalater
      • Risretter
        • Risotto
      • Bagværk
      • Søde sager
      • Kage
      • Tilbehør, toppings og dips
      • Grillmad
    • Verden
      • Asiatisk
      • Dansk
      • Græsk
      • Indisk
      • Italiensk
      • Mexicansk
      • Mellemøstlig
    • Tid
      • 0-15 min
      • 15-30 min
      • 30-45 min
      • 45-60 min
      • 60+ min
    • Anledning
      • Brunch
      • Tapas
      • Gæstemad
      • Fødselsdagsmad
      • Påskemad
      • Julemad
        • Julesalater
        • Julesmåkager
      • Nytårsmad
        • Snacks & appetizers til nytår
        • Forret til nytår
        • Kartofler til nytår
        • Salat til nytår
        • Dessert til nytår
  • Aftensmad på 30 min
  • Kontakt og samarbejde
    • Content creation
    • Madfotografi og foodstyling
    • Opskriftsudvikling
  • Artikler
    • 3 ideer til påskebordet
    • 15 skønne suppeopskrifter
    • 10 opskrifter med hokkaido græskar
    • Kartofler til nytår – 10 lækre nytårs kartofler
  • Om mig
Emma Olsen

Forside › Salater › Pastasalat

Pastasalat

Orzo pastasalat
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Orzo pasta salat

pastasalat med grøntsager
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Pastasalat med grøntsager

pastasalat med kylling
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Pastasalat med kylling

pastasalat med pesto
  • 15-30 min
  • Aftensmad, Frokost

Pastasalat med pesto

Følg med på Instagram
Open post by emmaolsen.dk with ID 17847929418590153
Måltiderne herhjemme på det seneste 🍽️🫶🏼 Find de fleste opskrifter på www.emmaolsen.dk✨
Open post by emmaolsen.dk with ID 18065745095376816
Den granola jeg altid har på lager! Perfekt ovenpå skyr, chiagrød, æblegrød mm. Opskriften giver en stor portion, så du har til nogle uger! OPSKRIFT 👇🏼
Ingredienser:
300 g grovvalsede havregryn
100 g solsikkekerner 
50 g sesamfrø 
50 g hørfrø
100 g græskarkerner
50 g chiafrø 
100 g mandler 
100 g kokosmel 
1,5 dl lys sirup
1,5 dl smagsneutral olie
1 tsk. salt

Sådan gør du:
Hak mandlerne groft og kom dem i en skål sammen med havregryn, solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø, græskarkerner, chiafrø, kokosmel, sirup, olie og salt. Rør det hele godt sammen.

Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 150 grader almindelig ovn i ca. 60 minutter, eller til den har en gylden farve. Rør i granolaen hvert 15. minut, så din granola bliver jævnt ristet.

Lad granolaen køle helt af på en rist inden du hælder den i en beholder. Tilføj evt rosiner eller tranebær, når din granola er HELT kølet af.

Værsgo💗
Open post by emmaolsen.dk with ID 18116177713553724
Den lækreste lørdagsmenu🍝😍 Swipe for opskrift 👆🏼
Open post by emmaolsen.dk with ID 18056659817249762
Nem hverdagsmad!🌱🍣🍅🥦 Ovnbagt laks med honning-sennepdressing og grøntsager!

Opskrift via link i bio eller på emmaolsen.dk, søg 'laks i ovn'. 🫶🏼
Open post by emmaolsen.dk with ID 18298758634252081
En simpel efterårsret! DHAL🍁🍂🧡 OPSKRIFT 👇🏼 Ingredienser: 
olivenolie
3 fed hvidløg
1 løg
3 cm. frisk ingefær
3 tsk. stødt karry (eller garam masala)
2 tsk. stødt spidskommen 
2 tsk. stødt koriander 
½ tsk. stødt. kardemomme 
½ tsk. stødt chili
2 dåser hakkede tomater
1 dåse kokosmælk (400 ml)
1 dl grøntsagsbouillon (brug én hel terning)
250 g røde linser 

Raita:
1 agurk
1 håndfuld frisk mynte
3 dl græsk yoghurt (10%)
1 fed hvidløg
½ tsk. spidskommen 
salt og peber

Sådan gør du:
Hak løg og hvidløg fint. Riv ingefæren. Sauter i en stor gryde med olie i et par minutter ved middel varme.

Tilsæt karry (eller garam masala), spidskommen, koriander, kardemomme, chili og svits krydderierne af i et minut i mens du rører rundt.

Tilføj hakkede tomater, kokosmælk og grøntsagsboullion. Brug en hel grøntsagsboullion-terning til én dl vand da det giver en masse god smag.

Skyl linserne gennem en si og hæld dem i gryden. Rør rundt.

Lad retten simre under låg i ca. 35-40 minutter og rør ofte, så det ikke brænder på. Tilføj evt. lidt ekstra vand undervejs, hvis du synes konsistensen bliver for “fast”.

Smag retten til med salt og peber.
Raita

Pres hvidløg og hak mynte fint.

Riv agurken groft og kom den i en si. Drys med lidt flagesalt så væden nemmere kan presses fra agurken.

Rør den drænede agurk, græsk yoghurt, mynte, spidskommen og hvidløg sammen. Smag til med salt og peber.

Server din dhal med raita og koriander på toppen og naan brød ved siden af.

Værsgo!
Open post by emmaolsen.dk with ID 18062507399390643
I er mange der har spurgt på min morgenmad på det seneste! Her får i den simple men gode opskrift! Gem til senere 🫶🏼✨
TikTok Instagram Pinterest Facebook E-mail
Kategorier

Alle opskrifter (513) Bagværk (48) Bowls (18) Drikkevare (5) Grillmad (24) Kage (51) Kartoffelsalat (7) Madtærter (13) Nudler (15) One Pot Pasta (4) Pastaretter (74) Pastasalat (4) Pålægssalater (5) Risotto (6) Risretter (19) Salater (76) Simremad (28) Supper (17) Søde sager (86) Tilbehør, toppings og dips (57)

Måltid

Aftensmad (308) Frokost (166) Morgenmad (37) Snack (43)

Retter

Dessert (80) Forret (59) Hovedret (192)

Nemt og hurtigt

0-15 min (80) 15-30 min (171) 30-45 min (106) 45-60 min (67) 60+ min (78)

Anledning

Brunch (50) Forret til nytår (28) Fødselsdagsmad (41) Gæstemad (40) Hovedret til nytår (7) Julemad (43) Julesalater (6) Julesmåkager (7) Nytårsdesserter (11) Nytårsopskrifter (93) Påskemad (15) Salater til nytår (15) Snacks & appetizers til nytår (29) Tapas (52)

Verdensdel

Amerikansk (9) Asiatisk (29) Dansk (61) fransk (3) Græsk (8) Indisk (6) Italiensk (74) Mellemøstlig (8) Mexicansk (18)

Kostretning

Vegetarisk (92)

Cookie indstillinger

Powered by Bloggerspace Bloggerspace blognetværk raket

Bedøm opskriften

Your vote:




Har du feedback eller små tricks, der gjorde opskriften endnu bedre? Jeg ville elske, hvis du har lyst til at dele 🙌

A rating is required
A name is required
An email is required